Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Čisté osmdesátky se všemi klady i zápory. Pravda, triky se malinko zlepšily a Dolfík trošku zgerontovatěl, což se obé projevuje kupříkladu tím, že běh díky animátorům předstírá téměř snesitelně (a když se mu to nedaří, zloduši na něj uctivě počkají). Chcete-li vidět, jak Drago honí Dragoviče, směle vpřed. Akce tam je až po mandle nebo pět palců za děložní čípek. Edit - děložní čípek bych nechal, ten mám rád, ale mažu tímto Drago-Dragovičovinu. Alchac ji použil první a oprávněně mi nazval čuromedem, co mu leze do zelí. Protože od něj něco potřebuji, tak jste to vůbec nečetli, jo? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu,že lepší film s Dolfim jsme viděli asi před dvaceti lety,je tohle docela úspěch.Scénář bych tady vůbec nezmiňoval,je to pořád stejný,stejně jako v době akčního boomu,kdy jsme zabořený v křesle hltali nálože akčních ikon,a nevadilo nám,že to je pořád na jedno brdo.Jasně,takhle si představuju návrat ke kořenům.A kecy ňákýho Mrdáka,nebo jak se ten vůl zove,přeci nikomu nezkazí náladu.Možná trochu pokory by to chtělo.60%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní návrat bloňdatýho Švéda z velkýma prackama. Dolph je pořád v neskutečný fazoně, jenom nám už dlouho ani zdaleka nepředváděl všechno co je v jeho možnostech. Tohle je jak návrat do dob jeho největší slávy. Ten film fakt jako kdyby vypadnul z první poloviny 90 let. Dolphino tu není tentokrát žádnej upozaděnej šašek, ale borec na kterým to všechno stojí a krade si nekompromisně celej film pro sebe. Tony Jaa se nesnaží zakrývat, že herectví opravdu není jeho obor, zato předvede slušnou porci gymnastiky a jejich vzájemnej souboj z Dolphem je pro mě vrcholem filmu. Kamera a střih šlapou precizně v soubojích je každý úder vidět, je to rychlý a dynamický, ale přitom lze pořád povětšinu souboje vidět oba aktéry v záběru. Bitka mezi Tonym a MJW taky dobrá, ale mě se prostě víc líbí ta Dolphova. Jsem holt neobjektivní no. Tomuhle by opravdu slušela nálepka kinofilm. Takhle precizní béčko už tu dlouho nebylo. Sice je pravda, že příběh opět vrší jedno klišé za druhým, na originalitu zapomeňte, ale když je všechno proloženo naprosto vymazlenou akcí, tak se dá ledacos odpustit. Jsem vrcholně spokojen. Pro mě zatím akční nářez roku.100% ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný akčňák, který jsem si z pohledu ženy prožila asi úplně jinak, než mužské osazenstvo. Říká se - to nejlepší na konec a mě ta scéna ve vlaku opravdu dostala, protože vidět malou dívenku jak hladí blonďákovu drsnou tvář a on jí to opětuje něžným pohledem se v takovýchto filmech vidí málokdy. Dolpha budu mít už napořád spojeného s mou srdeční záležitostí Brandonem a tak jsem i tady při sledování akčních scén nejednou zamáčkla nostalgickou slzu v oku a zavzpomínala na mé oblíbené VHS-kové časy......a hodnotím opět srdcem, takže Dolphíku, s radostí ti posílám svých pět hvězdiček. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Musím chválit, jelikož jsem čekal totál marnou bejkárnu s dnes již unaveně hrajícím Lundgrenem, ale dočkal jsem se svižné akční podívané, která mě bavila. Dokonce i námět (obchod s lidmi) nebyl špatně znázorněn. Dolph a Tony si to prostě dávali a bylo fajn jim fandit před ksichťáckým Ronem Perlmanem. 70% ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama