Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Alpinskohimalajské vrásnění potkalo Zabijácké dítě z džungle a všechno to pokálel černoch slyšící na přízvisko Džej Bílý. Hele, není to průser velikosti Grand Kaňonu, ale ani žádná hvězda zářící a už vůbec ne libová či superakční. Souboje nejsou vyloženě špatné, ale jaksi oťukávací, necítím skoro žádné fyzično, jen výjimečně se na mě usměje paní Choreografie. Příběh stojí za pověstnou zlámanou grešli, Lundgren je prostě starej, Jai White zpomalenej a Jaa tupej. Ostrost jeho muay boranskych komb se ztupila o hollywoodské mantinely. Nestojí to ani o větu navíc. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Dolfík udělal to nejlepší co mohl. Spojil své síly s kráčející zkázou jménem Tony Jaa a jako megabonus připojil monstrum jménem Michael Jai White. Tohle nemohlo dopadnout špatně a taky to špatně nedopadlo. Dolph, jako by vedle dvou šrotovacích mašin sám chytil druhej dech, si střihne pár soubojů s Tonym, než se z nich stanou kámoši, a moudré bylo nechat MJW a TJ , aby si to mezi sebou vyřídili sami. Máme zde tak po dlouhé době zase pěknej souboj, kterej by mě zajímal, jak by dopadl ve skutečnosti. Ron Hellboy Perlman opět v roli záporáka a jako další bonus, starej známej Dolphíka, Cary-Hiroyuki. No tentokrát ho Dolph nenapíchne na točící kolo, ale i tak jeho přítomnost potěšila. Holky pěkný, akce dobrá a pár bitek opravdu povedených, takže Dolph na stará kolena přišel s pěkným béčkem co rozhodně neurazí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko s hvězdným hereckým obsazením a obstojným vizuálem. Příběh na daný žánr je poměrně obstojný, akorát mně osobně nesedlo, že všechny tři hvězdy jsou policisté, raději bych volil klasickou formu ( Dobrák, Villain, Polda), abych měl jasně přehled v tom komu fandit, komu přát smrt. Co se týká akce je velmi slušná, ikdyž se jí převážně dočkáme až ve druhé polovině. Fighty jsou jen tři, z níchž výrazně potěší především dva a to Tony vs Lundgren a Tony vs White a ano to je definitivně splněný fanouškovský sen a využitý potenciál na plné koule. Správně tvrdé, solidní technika, špičková kamera bez střihu, údery zapadají a bolí i diváka, preciznost a vysoká kadence úderů dělá tenhle duel velmi okouzlujícím byť žádný známější styl se zde nevyskytuje jede se klasicky po staru ( Lokty, kolena, pěsti, kopy) jediný Tony zde řádí se svými salty a vychytávky a to je radost sledovat. Z akce se můžete těšit ještě na slušnou naháněčku, která potěší i fanoušky parkouru a dvě krvavé přestřelky. Tempo šlape slušně i bez akce. Pětihvězdu si šetřím na SPL 2, kde uvidíme souboje známých Hongkongských hvězd. 80% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být víc než jen schopné béčko, to trio herců s vynikajícími bojovými schopnostmi holt slibovalo setsakramentskou zábavu, jež by mě dokázala uchvátit a hlavně udržet mou pozornost po celou dobu stopáže. Jenže ono skutek utek. Místo toho nám naservírovali dosti stereotypní příběh, který ani jednou nepřišel s nějakým zajímavým zvratem. To by ani nějak nevadilo, kdyby to všechno zachránila akce. Jenže té se objevilo minimum, souboje jeden na jednoho docela v pohodě, ale v porovnání s takovým Raidem se to absolutně nechytalo. Zaujaly mě lokace, kde se film natáčel, ocenil jsem různorodá prostředí. Lundgren mě přesvědčil, že ještě do starého železa nepatří, jenže ta jeho role policisty v některých chvílích působila vtipně a legračně. Naproti tomu lince v Thajsku, kde figuroval Tony Jaa, měli filmaři věnovat větší pozornost, tam potenciál rozhodně byl. Závěr to trochu zabil, skoro mi to připomnělo Ramba. A to není dobrým ukazatelem. Za mě 45 % ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný akčňák, který jsem si z pohledu ženy prožila asi úplně jinak, než mužské osazenstvo. Říká se - to nejlepší na konec a mě ta scéna ve vlaku opravdu dostala, protože vidět malou dívenku jak hladí blonďákovu drsnou tvář a on jí to opětuje něžným pohledem se v takovýchto filmech vidí málokdy. Dolpha budu mít už napořád spojeného s mou srdeční záležitostí Brandonem a tak jsem i tady při sledování akčních scén nejednou zamáčkla nostalgickou slzu v oku a zavzpomínala na mé oblíbené VHS-kové časy......a hodnotím opět srdcem, takže Dolphíku, s radostí ti posílám svých pět hvězdiček. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo od 15. ledna do 29. března 2014 ve Vancouveru a Bangkoku. (Domin1359)
  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama