Reklama

Reklama

The Drifter

Drama / Sportovní
USA, 2009, 58 min

Recenze (5)

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Rob Machado si surfuje na Bali, vypráví o svém životě a filosofii a hrají mu k tomu pěkné písničky. Absence jakéhokoli děje, jedná se spíše o meditaci či hodinový videoklip. Pouze pro příznivce. ()

Reklama

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Opravdu pro příznivce. Je to spíš takový pohodový, hodinový klip o životním filozofování. Hudba a zpracování povedené. ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele

Machado jednoznačně patří mezi nejlepší surfaře na světě a ty vlny, co tam dával, je totální úlet, nicméně za ten jeho otrávenej xicht a všudypřítomnou depku, musim dát hvězdu dolu. Nadruhou stranu, Indonesie - Bali je mým druhým domovem, takže za výpravu a její autentičnost musím zas dát hvězdu nahoru. Je zjevné, že Indo léčí, protože na konci se i opravdově usmál, ale chtěl bych vidět jeho výraz na Bali dnes, všude samej nepřizpůsobivej rusák. A Kelly má ve filmu opravdu významnou roli. Těch 0,3 sec na stupních vítězů hned na začátku opravdu stojí za zmínku. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Surfař tělem i duší utíká daleko od civilizace, aby našel sám sebe. Stačí mu k tomu surfařské prkno, stan a kniha. Filmově natočený polodokument evidentně jedoucí do jisté míry dle scénáře, ale pořád zachycující očistec člověka otráveného nejen životem profesionálního surfaře, ale vůbec civilizačním syndromem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama