Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je ještě příliš mladá na to, aby nevěřila svým snům. Mladá cukrářka Paula Brenerová poznala velký svět jako šéfka filiálky rozsáhlé pekárenské sítě v New Yorku. S touto zkušeností se vrací do rodného městečka, aby tu znovu otevřela tradiční kavárnu jejího zesnulého strýce. Jenže doma bývá někdy všechno těžší než v daleké cizině. Paula narazí na bezohledného podnikatele, který má zájem o pozemek, na němž budova kavárny stojí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (2)

malet 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle slaďáky občas ráda a dnes na to byla nálada. Je to trochu rozvláčné, ale s tím se tak nějak musí počítat. A že se do té romantiky musí zamíchat nějaký padouch, no tak jak jinak. Pro mě tři hvězdy a komu se to nelíbí, koukat na to nemusí :-)) ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Není to až tak tragické. Hlavní hrdinka nepatří mezi nejhezčí (ale co byste po Němkách chtěli?) a ono zamilovávaní se během jediného odpoledne je taky trochu nahlavu padlé, ale jde o typický romantický produkt našich německy mluvících sousedů s pěknou cukrárničkou a hezkým okolím. Divte se, ale ono to na nedělní žehlení stačí. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama