Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si pičovinu natolik strašlivou, že i Natálka baletící pro Heryho Potrata v nejhorší Malickově noční může je proti ní naprosto strhující a zábavný sqost! Představte si známé herce včetně velkého Brúse natolik zoufalé, že se museli pro skývu vezdejší ponořit po uši do totálně smrduté žumpy scénáristického a režiserského zoufalství. Anebo ta ohyzdná švédská modelka v hlavní roli umí jazykem zauzlovat a oduzlobvat dračí smyčku a pro defloraci Hollywoodu nepohrdla ani mongoloidním negrem či zteřelým Wilišem. Jinak si tenhle hnisavý vřed na rektu smetištní filmařiny vysvětlit nedovedu. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Božský Bruce, alebo neodtrhnuteľný gombík na starom kabáte, ktorý sa drží na poslednej nitke, ale svoju úlohu stále plní. Takto na mňa pôsobilo jeho zapojenie do hry zo života gangstrov v ktorej si zahral nenáročnú úlohu drsného šéfa. Niet čo vytknúť ani Forestovi Whitakerovi, ktorý s prehľadom zvláda agresívne vystupovanie, zmenu nálady, ale aj chladné stlačenie spúšte, ktoré mu vôbec nerobí problémy. Jeho tieň dopadol na správne miesto aj teraz a k tomu sa pridala sympatická Malin Åkerman, ktorá svojou snahou dodržať pravidlá sebavedomej ženy, udržiavala diváka striehnuť na každý jej krok. Celé prevedenie filmu, vrátane hudby malo podobnú chuť ako preslávený Tarantinov puding, no našli sa však aj menej šťavnaté kúsky, takže moje konečné hodnotenie 60%. ()

Reklama

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě neurazí, ale také zrovna nenadchne. Mě osobně nejvíce padl do oka Forest, který mě opravdu bavil moc. Naopak Bruce lehce kulhal a poměrně pěkné dívenky Dawn a Kara také nedostaly moc velký prostor. Za úvodní scénu v motorestu u cesty, letí palec vysoko vzhůru. Ve světě emotikon se mi na tváři totiž vytvořilo velké óó ( :-O ) a v mysli zaznělo tiché WHAT THE FUCK!? ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Důvody, proč jsem se díval na tenhle snímek, byly dva. První byl Bruce Willis a druhej Forest Whitaker. Po zkouknutí mě nenapadá nic jinýho, než následující otázka: Maj herci takovýho formátu zapotřebí přivydělávat si hranim v béčkách nulový vypovídací hodnoty? Hvězda za přestřelku v baru a šukézní Malin Åkerman, jinak hrozná ztráta času. ()

MeanWhile odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může vůbec herec velkého kalibru jako je Willis vlézt do něčeho podobného ? Celkově v poslední době on nehrál v moc dobrých filmech, ale tohle je vážně vrchol (ikdyž ženský se kterýma si tam užívá jsou dost cool). Nic na tom nemění to, že film je naprosto zbytečný, naprosto nudný a celý je to hovadina. Ani barová přestřelka ani Whitaker alá policajt mi nedají tolik soucitu ani na symbolickou jednu hvězdu, vážně ne. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv je uniforma zastřeleného šerifa silně pocákaná krví, Ronny (Forest Whitaker) ji má posléze dokonale čistou bez jediné skvrny. (Conspi)
  • Hlavné hrdinky jazdia na BMW 323i. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama