Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naučný film pro autoškoly pod záštitou nadace Malina Romana Kresty a Daniela Landy apeluje na začínající řidiče. Objasňuje problematiku brždění, podává informace o základní první pomoci atd. vtipnou a poučnou formou. Dozvíte se i o schopnostech řidiče v určitých fázích po požití alkoholu. (Mischka)

Recenze (5)

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Pod věci, které je nutno do lidí nacpat, se musí podepsat nějaká známá osobnost. Tohle zafungovalo .... ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Edukativní video, které vytvářel Landa se závodníkem Krestou pod hlavičkou nadace Malina. Vyrobili asi 1/4 milionu videokazet a ty pak distribuovala PČR při preventivních kontrolách na silnici. Těžko na tom něco hodnotit, je to taková extended verze besipáckého http://www.csfd.cz/film/264604-stop/ , jejímž účelem byla prevence dopravních nehod. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Zhodnotit to tady na ČSFD? Po filmové stránce je to samozřejmě bída, ale myslím si, že tento částečně hraný dokument má opravdu co říci snad úplně všem. Základní a důležité rady určené hlavně řidičům osobních vozidel. Ted' po letech jsem odněkud vytáhl tuto zaprášenou VHSku s vlastnoručním podpisem pánů Daniela Landy a Romana Kresty (jehož je to hádám už druhý, který chtě nechtě vlastním) a podíval se. Musím říct, že takto nějak bych si představoval dokument na dané téma. Je to zajímavé, poučné, pestré a Dan Landa umí celkem slušně pracovat s divákem a jeho pozorností. Není to ani nijak dlouhá záležitost, za jedno podívání to rozhodně stojí. Doporučuju. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Dokument jsem viděl v rámci výuky v autoškole a myslím si, že by to měl každý student vidět, aby věděl, jak může vypadat smyk, jak se chovat při dopravní nehodě, co může způsobit malé požití alkoholu před jízdou a tak dále. /80%/ ()

Zajímavosti (2)

  • Vydání videokazety s tímto naučným filmem bylo sponzorováno pomocí soukromých darů. (Olík)
  • Nadácia Malina zdarma distribuovala 100 000 kusov videokaziet tohto filmu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama