Reklama

Reklama

Tento pořad pochází ze stránek Funny or Die. Moderuje ho Zach Galifianakis. Vystupuje zde mnoho známých osobností, které jsou pozvány mezi dva květináče s kapradinami. Zde je s nimi veden rozhovor a jsou jim pokládány nejen typické interview otázky, ale také zcela bizarní a nevhodné (např. sexistické) otázky a připomínky. (Laky.)

(více)

Recenze (95)

borec999 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis je strašné hovado a jeho drsný a nekorektný štýl humoru určite nesadne každému. Mne však sadol dokonale a aj keď nie všetky hlody sú vtipné a pár ich sklzne do trápnosti, väčšina ma spoľahlivo odrovnala. Oceňujem Zacha že mal na niečo podobné gule, ale aj všetky celebrity ktoré sa na niečo podobné dali nahovoriť... 90% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Co říct k Zachovi?bavič je to kvalitní a svým smyslem pro obscénní humor s úchylnýma a uštěpačnýma poznámkama na adresu hostů vytvořil originální talkshow. Míra vtipnosti se liší host od hosta, často balancuje na hranici a právě tam někdy vznikají nejlepší (drsnější) fóry. Jindy naopak sklouzne k trapnosti, ale tomu se vyvarovat nedá.Jen doufám, že si někdo nemyslí, že to není předem připravené... Nejzajímavější díly, které bych doporučil: s Jennifer (Galifianakisberg, Speed Stick:)) s Charlize (Sharlize Derón, NFS:Shift) s Natalií (i do a lot of work with IMDB) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Geniálna záležitosť- show beží na internete, takže si Zach môže dovoliť prakticky všetko a aj toho využíva. Nie je ako ostatní Talk Show moderátori (slušní, milí, vždy pripravení ponúknuť hosťovi milión komplimentov v drahom štúdiu), práve naopak; hosťa posadí na obyčajnú stoličku medzi papradím, celý čas sa mračí, mrmle si popod nos a snaží sa hosťa uraziť (alebo priviesť do úzkych) najviac, ako sa to len dá. Nie vždy sa mu to ale podarí. Najlepší diel z videných bol zatiaľ so Steveom Carellom. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

"Tvoje příjmení mělo více písmen, ty jsi ale ta zbývající snědl." - Steve Carrell. Vynikající zábavná "talk-show", ve které Zach Galifianakis dovádí k šílenství několk známých osobností. Zachův styl humoru, který mnohdy balancuje na hraně trapnosti, nemusí sednout každému. Pokud si ale navyknete na pravidla hry, tak si tyto nahláškované 3minutovky skvěle užijete. "Zalej si ty posraný kapradiny!" - Bradley Cooper ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se Seanem Pennem tvrdí Zachovo "dvojče" Seth, že má mopslíka, který by mohl hrát ve filmu. Ve filmu Na doraz (2010) cestuje Galifianakisova postava s mopslíkem. (Brousitch)

Související novinky

Po Obamovi za tajnými agenty

Po Obamovi za tajnými agenty

17.03.2014

Zach Galifianakis se proslavil rolí podivína Alana v Pařbě ve Vegas, v posledních dnech jej ale internetový lid vídá spíš jako moderátora komediální show Mezi dvěma kapradinami, ve které se nečekaně… (více)

Reklama

Reklama