Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda řeknu vám, tohle bylo jedno velké překvapení. Rating má 55% a já fakt nechápu tak nízké hodnocení. Mělo to grády, super lekačky, povedenou hororovou atmosféru, žádná hluchá nudná místa a film "jde na věc" hned od začátku. Žadný zdlouhavý rozjezd. A stopáž byla taky v pořádku, dokonce bych uvítal delší. Opravdu jsem byl mile překvapen. Nestydím se za 4 hvězdičky a dávám 75%. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Snaha je cejtit. A to se cení. Hudba nebyla zlá. A herci, jestli jim tak můžu říkat, zase nebyli až zas tak otřesný. Navíc to má jen hodinu a čtvrt. Bohužel i tak nic moc, omletá zápletka vs. nedostatek napětí čišící z příliš očividný amatérštiny a nízkýho rozpočtu. Rozřešení strašákova cíle značně debilní. (SPOILER duch se stěhuje z jednoho na druhýho, aby je postupně všechny vyřídil? proč je radši nevyřídí naráz v jedný podobě, odpadlo by minimálně to zbytečný šití novejch strašáčích hadrů KONEC SPOILERU) Prostě to natočil amatér a za pár šlupek. Ale právě vzhledem k tomu jsou to obstojný 2*, zkrátka ta snaha, ta snaha tam byla. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Po Jeepers Creepers, Hneve duší, sérii Kukuričné deti alebo Dark Night of the Scarecrow ďalší „poľový horor“ a musím sa priznať, že mi je prostredie kukuričných a iných polí, obohnaných lesmi, kde len kde-tu stojí farma, čoraz bližšie. Husk ma nečakane pozitívne prekvapil. Iste, nie je to žiadny veľký zázrak, ale je oveľa lepší, než som čakal. Páčilo sa mi, že ide o chlapskú jazdu, páčilo sa mi prostredie poľa a farmy v ňom, herci boli vcelku sympatickí a scenár poskytol osviežujúcu mytológiu okolo ústredného zla (kliatba preskakujúca z obete na obeť, nemožnosť vraždiť mimo poľa, šitie si kostýmu, zlikvidovanie sňatím masky...). Produkcia: Courtney Solomon (Americká kliatba). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch hororů, který těží z prostředí a z dobré hudby, ale výrazně kulhá na samotný příběh i chování postav. Během sledování jsem si pro sebe vymýšlel různé teorie, proč to tak je, jak to celé funguje, ale tvůrci mi neustále moje teorie vyvraceli, až jsem si uvědomil, že to vlastně žádnou pořádnou logiku nemá a ten historický příběh tam byl jen pro plezír, jen aby se neřeklo. Takhle zmrvený děj mě mrzí o to víc, protože ten potenciál tam byl cítit. 40% ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Neházela bych to rozhodně do jednoho pytle s teen horory, kde jeden pobije všechny. Ani netvrdím, že je to se všemi dírami smysluplné. Ale docela jste si u mě šplhli tím, že po rozluštění záhady začalo být vidno, že o tu smysluplnost zas až tak nešlo. Za to se dá říci, že to má poměrně dobrý spád, vážně hutnou hororovou atmošku a poměrně vymazlené efekty. Dokonce to trochu připomíná slávu Kukuřičných dětí, u kterých já ale do kolen nepadala. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama