Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátkometrážní počin studentů z univerzity v norském Bergenu stručně popisuje osud muže středních let, který si dětské nadšení z filmů o "superhrdinech" přenesl i do dospělosti a pátrá po někom, kdo by mu pomohl odhalit jeho vlastní schopnosti. (DaUr)

Recenze (11)

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Nápad tam byl, ale zpracování se mi moc nelíbilo. Musím brát v potaz, že je to pouze amatérský film studentů z univerzity v Bergenu. Stejnak obdivuju tyhle mladé filmaře. Nejvíce se mi asi líbili závěrečné titulky a proto za 3. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zatímco jiné děti nosily trenýrky přes kalhoty nebo přes hlavu, já je úplně odhodil. Věřil jsem, že mohu být neviditelný." I já vím, že svoji superschopnost jednou odhalím a jen doufám, že to bude dříve než bude má vrozená infantilita nahrazena senilitou. S Omegou a Captainem Phoenixem jsem se zkrátka celkem pobavil a své největší mezery zatím vidím ve vyrážení dveří. V tom je Omega jedinečně superschopný - tedy pokud je byt v přízemí a je vybaven oknem. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si natrhl bránici a pointa byla úsměvná. Dá se tedy říci, že i přes sestupnou křivku vtipnosti si Nemesis udržela slušný nadstandard. Samozřejmě čistě z mého subjektivního hlediska člověka se zvráceným smyslem pro trapný humor. ()

Reklama

Reklama