Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po nepeknej smrti kamaráta, ktorý bol pod vplyvom drog, nájde skupina medikov, ktorá má sama maslo za ušami, záznamy a nahrávky psychopatickej dvojice menom Wilma a John Hopperovci. Po čase to vyzerá tak, že sa Hopperovci, sérioví vrahovia a násilníci, vrátili zo záhrobia, kam sa dostali v 70. rokoch 20. storočia, so zámienkou pokračovať vo vraždení, nechutných praktikách a oddávaní sa brutálnemu sexu. (metal.storm)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jednému nerozumiem: Čo tým chcel autor povedať? Že keď sa predávkujem drogami, budem si tesne pred smrťou predstavovať, že ma znásilňuje nejaký psychopat s 38-centimetrovým penisom, ktorý ma utrtká na smrť? Alebo som to mal pochopiť tak, že tesne predtým, ako si tie drogy pichli, počúvali nahrávku hypnózy toho psychopata, a to sa odrazilo v ich myšlienkach pred smrťou? Nemám ani šajnu, či som to pochopil a či sa to vôbec dá pochopiť. Divný film, ale veľmi divný. Nie je to ani zvrátené, ani krvavé, na druhej strane sa niekoľko málo dobrých scén nájde a miestami sa dá aj zasmiať (skôr to považujem za nejakú psycho-komédiu ako za horor). Ak by som ten film mal brať vážne, rovno by som šupol odpad. Ale toto sa fakt nedá brať vážne. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od Ferrinova předchozího Easter Bunny, Kill! Kill! rozhodně znatelný posun vpřed co se režie a hereckého obsazení týče. Přátelit se s jeho filmy ale nejspíš nikdy nebudu, protože si opět vybral téma, které mě od sledování spíše odradí, než aby mě k němu nalákalo - tentokrát jsou alfou a omegou filmu drogy. Someone's Knocking at the Door obsahuje spoustu zajímavých momentů (kromě téměř všech vražd také pasáže s různými ruchy a pazvuky), takže nuda rozhodně nehrozí (také díky rozumné stopáži). Doporučit to lze. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trochu matoucí, nepříliš celistvá a místy až nudná psychárna. Neznámá droga, ušatý psychopat a jeho družka, znásilňování k smrti 30+ centimetrovým penisem, policejní vyšetřování, sem tam hnus. Ferrin mě zaujal EASTER BUNNYm, a tohle je sice filmovější a méně exploit ražení, ale bohužel celkem nuda. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No já nevím ... nakonec to vyznělo jako nevinné varování typu : "Neberte drogy, jsou špatné!!" ... Hodně podivnej film, kterej je na konci zcela zabit jednoduchým vysvětlením, že to byl jen sen týpků umírajících pod vlivem nějaké drsné halucinogenní drogy - něco jako ketamin, PCP apod. Gore málo, celé takové o ničem, pár nahotinek a drsných záběrů, psychostavy toho hlavního týpka mi připománaly docela moji minulost ... to bylo dobře udělané, vystihnuté ... Nevím, nevyznám se v tom filmu, udělaný je dobře, ale zábavný tedy moc ne a ten konec ... spíš trapný. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

We all kill and fuck together. Sex, drogy & rock´n´roll. Léta, kdy horror varoval mládež před nebezpečím neuváženého předmanželského sexu (potažmo HIV) ´sou dávno pasé. Předmanželský sex se stal konstantou, tak proč nepoužít jeden z jeho symbolů, tedy falus, a nevarovat mládež před nebezpečím drog. Someone´s Knocking at the Door nabízí transformaci ikonického padoucha v nekompromisní zlo, dementní mašinu plnící jen své fyzické potřeby, z níž ždíme několik razantních, nadmíru zábavných over-the-top momentů. Ferrin zároveň bravurním způsobem hazarduje na hranici několika žánrových poloh a svůj nevelký rozpočet maskuje důmyslnou formální konstrukcí a odkazy k francouzské nové vlně, zejména znamenitým vužitím jump-cutů. A přestože samotná pointa není nijak originální, představuje komplexní ekvivalent komplikované narativní struktury. Someone´s Knocking představuje jeden z nejinovativnějších moderních horrorů posledních let a rozmanitost jeho možných poloh. Přesto, nebo možná právě proto, je jasné, že vzbudí spoustu rozporuplných názorů. ()

Reklama

Reklama