Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

BoncheR

všechny recenze uživatele

Myslím, že je celkom scestné hodnotiť. Ja som to v podstate ani nepozeral, ale už len upútavka v telke mi stačila. Už len to ako lacne to je spravené hovorí za všetko! Vôbec ma neprekvapuje že JOJka má krízu. Veď keď púšťa takéto hovadiny v SOBOTU VEČER (t.j. hlavný vysielací čas) tak nič iné ani nemôže čakať. Ľudia sú blbí ale že by až tak aby toto pozerali... tomu normálne nechcem uveriť. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A když byla ústřední dvojice schovaná ve skříni a až po uši ve vodě a chlapec vyklepaný zimou dal dívce radu: "A pozor na ledovou vodu.", né, to už jsem fakt nevydržela a musela jsem si jít utřít kapičku :D Když to berete s řádnou rezervou, některé hlášky i samotné situace fakt pobaví (já na ten kabel sice dosáhnu, ale nechám ho ve vodě, ať to nemáš jednodušší). ()

Reklama

AdamesWWE odpad!

všechny recenze uživatele

[0/10] TITANIC II. Fakt? To vážne? Čo už k tomuto povedať, toto je tretotriedna liga vo svete filmov a tento film je úplne dno filmárčiny, zúfalosť a výsmech slávnemu Titanicu. Zamýšlam sa aký význam má toto točiť, zviesť sa na úspechu svojho predchodcu - to je jediný dôvod. A prajem režisérovi len to najhoršie, lebo po tomto "filme" si jeho tvorbu v živote nepozriem. Videl som od neho film Paranormal Entiny, čo sa dalo pozerať ale toto je tak otrasné a stupídne že som to vypol asi po hodine pretože ma to ničím nezaujalo. Vizuálne odporné a bezvýznamné dielo, kde nič nefunguje. Nezaujímavý a neznámy herci, atmosféra/napätie/dej? - ŽIADNE. O "katastrofických" scénach poviem len v skratke - v živote som nevidel zúfalejší pokus ktorý takto zle dopadol a režisér to chce zakryť tým že to točí v tme ale tak je to ešte neprehladješie, mizéria. Čo už. Aj takéto diela vznikajú a pre mňa ide o najhorší film ktorý som videl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo, jasně Cameron je asi Cameron, ale Titanic 2 mi nabídl něco co Cameron ne, a to zábavnost, film kašle na lásku a dává nám katastrofu. Průserovej scénář, nic moc herci. Ale já jsem se bavil. Ale nejvíc mě štval ten hlavní krasavec, dokonce víc než DiCaprio, a to už je co říct tohle byl ulízanej blbeček. Ale já se bavil dobře. ()

Blazena 

všechny recenze uživatele

U Trautenberkových koulí. Jenom společnost The Asylum si může dovolit vyprodukovat dílo s názvem Titanic II. Původní katastrofické melodrama Jamese Camerona je nahrazeno nepůvodním katastrofickým melodramatem se sci-fi prvky; zkáza Titanicu se překlenuje do variace na Dobrodružství Poseidonu (1972). Dick Van Dyke by si asi nechal sebrat důchod a vnouče, kdyby mohl tušit, jaký talent bude mít jeho příbuzný. Na druhou stranu jedině člověk s komediantskou krví jako Shane může dodat Titanicu ty správné kvality. Solidní hudba dělá z této sračky alespoň vycachtané hovno. I přes charakteristický styl speciálních efektů The Asylum, který se snaží docílit úrovně PC her počátku 21. století, je užitečné porovnat z dnešního hlediska obdobně úsměvné digitální efekty Cameronova díla. To vypadá lépe spíše kvůli bohatší výpravě, kdežto Titanic II využívá vedle prostých ateliérů nesourodých reálií Queen Mary, vodárenských tunelů a čističek odpadních vod (ples zde vypadá, jako kdyby se natáčel v sokolské tělocvičně). CGI efekty došly obrovského posunu a demokratizace, využívá se jich v mnohem širším spektru produkce; to, co se dříve stálo nemalé úsilí a peníze, se dnes dělá mnohem přístupněji a za „pakatel”. אמן ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama