Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

martinez. 

všechny recenze uživatele

Dneska mám buď veliké štěstí na povedené kraťasy nebo moc benevolentní náladu. Každopádně mi Rebirth přišel velice zručně natočený a konstatuju, že by z toho mohl vzniknout dobrý celovečerní film. Nabušené herecké obsazení, pěkné kamerové filtry, docela velká šupa brutality a jedna bitka, pravda, choreograf možná ani nebyl zapotřebí. ()

damned 

všechny recenze uživatele

Slabé tři. Atmosféra dobrá, to ano, a konečně Rkové ztvárnění, které MK zaslouží, ale skutečně je nutné překopat příběh a charakter postav z mdlých na totálně nesmyslné? I příběh bezduché hry je lepší než ten, který se snaží vymyslet tady. Z mého oblíbeného Baraky udělat dredaře s piercingem a ze Scorpiona nějakýho kriminálníka? 3 jen proto, že to má jakýs potenciál ;) ()

Reklama

rudeboy

všechny recenze uživatele

Vyzerá to veľmi sľubne, len kto vie či z toho niečo bude. Trailer naznačuje, že by mohlo isť o reštart mýtu, ktorý by mal s ľahkosťou strčiť do vrecka celovečeráky z konca 90. rokov. My, čo sme pri tejto hre strávili hodiny detstva jednoznačne voláme na budúceho potencionálneho režiséra: FINISH HIM! teda FINISH IT! Celý trailer tu: http://www.youtube.com/watch?v=9_MqZn7E-mk ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=cs3ROFNxa5M Toto je už aká namotávka, vidieť niečo takéto v celovečernej verzii. I keď vo finále sklame (predsa len som čakal osem minút súbojov a nie jeden), ani len nevyužije schopnosti M.J.Whitea a v porovnaní s ázijskou súčasnou akčnou tvorbou (na ktorú som momentálne akosi namotaný) alebo Undisputed II, III, zamrzí i nulová choreografia i toho jediného súboja. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, tak takhle by to šlo. Vizuál parádní, zasazení do reálnýho světa celkem originální a celý to prostě vypadá až moc dobře. Bitka sice měla svoje rezervy, ale i tak se Tancharoenovi nedá upřít originalita v rámci této herní série a také snaha a viditelná fanoškovská zapálenost. Kéž by se mu takhle povedl i film, jestli někdy bude. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama