Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bůh žehnej Americe ze stejného roku mě bavil nepopsatelně více, i když námět je vlastně skoro totožný. Brutální scény jsou zde málo brutální, takže milovníky drsné školy tento snímek nechá chladnými. Počet mrtvol také nijak nevybočuje z dnešního běžného standardu. Uklidit město je samozřejmě fajn nápad a člověk mu musí fandit. Jen by to chtělo i použít hlavu. Schody se zametají shora, chápu, film by sice dával smysl, ale neměl by takovou gradaci. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se zlákat účastí Rutgera Hauera v očekávání černočerné komedie, nekorektního humoru se spoustou akce. Mno, po prvních dvaceti minutách mi bylo jasné, že jsem šlápla vedle. S tvůrci jsem se tentokrát nepotkala, asi nějaká chyba na mém přijímači. Hodnotím dvěma hvězdičkami, jedna je právě za zmíněného RH a ta druhá za myšlenku úklidu.. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Gigantická porce gore a splatteru. Hobo with a Shotgun coby oslava starých grindhousů se mi přesně trefila do vkusu a nálady. Příběh je hodně v ústraní a slouží pouze k zámince, aby co nejvíc lidí mohlo chcípnout tím nejbrutálnějším způsobem. To mi vyhovuje. Většina postav jsou buď vrazi, psychopati nebo úchyláci (často všechno v jednom) a efektivně končí před hlavní Hauerovy brokovnice. Film se teda s ničim nesere, jednou jsou to vystřelené mozky a vyvrhnuté vnitřnosti, podruhé nevinná děcka spálená ve školním autobusu. Je to krvavý, brutální, místy vtipný a rádoby dojemný. Takhle nějak má vypadat poctivý trash. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na TROMA STYLE príliš vyleštené , ku GRINDu by som to neprišívala ani omylom. White ( sako ,auto ) vs. Black ( houmlesák a kanál dekel , ako golier ). Je zrejmé , že Rutger svoju " tired " návratku zvládol na výbornú , ale ani tá poctivá červeň / trendový manuál / odpozeraný killing a tento x ani gore , to nad tú 3ku nedvihne. Popcorn na pomerne silnú tému. Čo sa týka úpravy grindu , Eisner si to musí odmakať( ihličnany nestačia ), prípadne zaklopať na dvere s menovkou R.R. Inak ale faynové . ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Hobo with a Shotgun mohl klidně být dalším Harry Brownem a trailery slibovaly slušnou podívanou. Ale jak víme, trailery mají nulovou vypovídající hodnotu a výsledek je vlastně hrozné béčko, kde násilí není ani směšné, natož nějak pohoršující. Prostě tam je, ale bez něho by se to obešlo. O nějakých technických nebo hereckých kvalitách taky nemůže být řeč, každopádně už ta nálepka Grindhouse slibuje mizernou podívanou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen v kanadské provincii Nové Skotsko, kde žije velmi početná francouzská komunita. Ve scéně se školním autobusem je tak možné na zadním okně autobusu vidět nápis "sortie de secours", což je francouzský výraz pro únikový východ. (Zdroj: ČSFD)
  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama