Reklama

Reklama

Tat Tvam asi

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Slovensko, 2010, 25 min

Obsahy(1)

Dvaja nadšenci cyklistiky sa rozhodli prejsť na bicykli Indické Himaláje a spoznať krajinu s celkom inou kultúrou, tradíciami a náboženstvom. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Radko 

všechny recenze uživatele

O dvoch Slovákoch, čo šli k prameňu Gangy a na úpätie Himalájí na cajgloch. Tisíckrát omleté múdra a vlastné "objavné" zistenia z indických reálií v polhodinovej kocke cez barabášovský doku kopírák. Emočné korenené osobnými dobrodružstvami komentovanými vetami ako: "Na kolese mi už chýba niekoľko špajchlí." alebo "Do hlavy ma trafil kameň." Plno, plno duchovna, vesmíru, síl prírody a... ...hej, došlo aj na globálne otepľovanie. Rádovo o triedu menej zaujímavé ako spomenuté Barabášove dokumenty. Epigónstvo s minimom pridanej hodnoty. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný dokument okoreňovaný "východnými múdrosťami" ... Jednu hviezdu som pridal za športový výkon. Mne stačilo ísť na bicykli na Kráľovu hoľu a zdochýnal som pod vysielačom .... ()

Luke7 

všechny recenze uživatele

Obdiv nad výkonem těchto 2 cyklistů. Škoda, že byl film tak krátký. Himaláje a vše kolem nich mám rád. Shlédnuto v rámci MFOF Opava 2010. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

(MFOF 2010) Dokument je sám o sobě natočený docela pěkně, ovšem veškerou atmosféru a požitek kazí příšerný komentář plný duchovního žvatlání, filozofování a vnucování za pár dní nabytých rozumů. Chtít se podělit o co nejvíce dojmů je sice hezké, ale je nutno dovolit divákovi, aby si z filmu něco vstřebal taky sám. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Dokument u kterého si říkám,škoda že nebyl delší. Pokorný, produchovnělý, moudrý. 100 %. Obdiv těm kdo tam byli-úžasný sportovní výkon. ()

Reklama

Reklama