Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

freddy 

všechny recenze uživatele

Většina z nás žije podle nějakých morálních zásad, které dodržuje a přes které nejede vlak. Jenže co když jste součástí pětičlenné rodiny a hrozí vám, že přijdete o bydlení a o majetek a skončíte jako bezdomovci? Byli byste ochotni překročit své morální zábrany když víte, že se tím zbavíte finančních problémů? Hlavní hrdinka tohoto filmu sama se sebou bojovala, aby se nakonec rozhodla, že začne pracovat v masážním salonu jako prostitutka. Tohle je přesně jeden z těch filmů, které jsem s napětím a s maximálním zaujetím zhlédl jedním dechem a atraktivní příběh jsem si vychutnával od začátku do konce, aniž bych se alespoň na malou chvilku nudil. A jak příběh graduje, tak má zvědavost byla stále silnější, abych si nakonec mohl říci, že asi všechno dopadlo tak, jak to dopadnout mělo, a to je vlastně celkem fajn. Navíc když je divák hned na začátku filmu upozorněn, že film je natočen na motivy skutečných událostí, tak je celý ten příběh ještě o mnoho zajímavější. Po herecké stránce je vše perfektní, Jennifer Lowe Hewitt je kráska, které to slušelo i ve scénách, kde hrála unavenou a utrápenou matku, její filmový manžel Teddy Sears byl po celou dobu filmu velký sympaťák a matka hlavní hrdinky v podání Cybill Shepherd výborně ztvárnila neustále kritizující, ale i částečně chápající matku hlavní hrdinky. Celkově jsem s výsledkem spokojen a uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Výzva na rok 2015: Na to, že to byl TV film jsem byl celkem mile překvapený, i když samozřejmě béčkových scén tam bylo požehnaně a často hodně kazily celý dojem ze snímku. Naprosto mě uchvátila J.L.Hewitt, co si budeme povídat, já jsem chlap a ona je ženská fakt k nakousnutí a mohl bych se na ní dívat celý film bez přestání ať už je oblečená nebo svlečená. Na TV film celkem zajímavé a nečekané rozuzlení a konec (nechci spoilerovat). ()

Reklama

Fanita odpad!

všechny recenze uživatele

Možno som spravila chybu, keď som si pozrela najprv seriál a až potom zabrúsila k filmu, ale tento film bol tak strašne zlý, že sa mi od sklamania až plakať chcelo. Zlé herecké výkony, stupidné dialógy, nechutní ľudia, och, to bolo tak nechutne celé otrasne zlátané, že fakt neviem kde tí ľudia vzali toľko hviezd pre to. fuj. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

"Hezká holka nemůže být chudá!!!" :D :D :D S takovým přístupem k životu může být žena akorát děvka anebo zlatokopka... To zase byla blbost... Nechápu, proč tady každý píše, jak je J.L. Hewitt krááásnááá, co je na ní tak krásného? Ta přifouklá silikonová ňadra? Ta ještě z nikoho krásnou ženu neudělala. A co ten obličej? Vždyť vypadala jako zmalovaný zombík. A spát v té tlusté vrstvě make-upu? Trapné... Celý film trapný a hloupý. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Neskutečné utrpení připomínající mučení. Ne snad kvůli filmu samotnému - jedná se o prostoduchý americký televizní epos s melírováním od komedie (scéna v bance) až po drama (odhalení), z pohledu tuzemce možná poměrně zajímavý nástin americké střední společnosti. JLH je moje láska teenagerských let, je krásná, ale nikdy nebyla dobrou herečkou, protože její zjev a výraz jí prostě nedovoluje "být uvěřitelnou". Stejně tak The Client list není žádným filmovým řemeslným skvostem. Koukat se však hodinu a půl na výstřihy a beznadějně "hluboké oči" JLH včetně záběrů v sexy kostýmech a spodním prádle, a vědět že stejně nedojde k žádnému jejímu odhalení, to je opravdu čínské mučení nejvyšššího stupně. Hodnotím však film, a ten je dost špatný. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Mama mi povedala, že je na mňa veľmi hrdá. Pozdáva sa jej myšlienka, že predvediem striptíz a budem hrať prostitútku,“ povedala Jennifer Love Hewitt. (Sufferer)
  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama