Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cage to tentokrát nemršil, ale jinak bylo špatně úplně všechno, pokud nepočítám Kidmanovic milfku. Především to byla parta zlodějů, kteří se do jednoho chovali jako kreténi a pokaždé, když jsem si myslel, že hůř bejt nemůže, posunuli svojí zhovadilost o další stupeň. To, že jsou to debilové ještě zdůrazňoval fakt, že se Schumacher po celou dobu prakticky nehnul z místa. Prostě násilníci vletí do baráku a jejich "Řekni kam jsi to schoval!" se v různých obměnách opakuje pořád dokolečka. O nějákém překvapivém zvratu snad nemá ani cenu mluvit. Myslím Schumacher, že už je čas na důchod. 30% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Standardní akční thriller s Cageem. Nijak zajímavé, nic, co by dokázalo zaujmout, snad jen pár ne úplně běžných nápadů, ale to je vše. Zlodějům se akce vymkne z rukou a rodinka následně objevuje své kostlivce v trezoru. Plno postav zbytečných, děj na plátně a konání herců nevěrohodné. Bez jiskry, podle šablony, zřejmě nějaký generátor scénářů. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase Nicolas Cage, ale tak co. Nicméně tentokrát ve filmu, který je remakem ani ne rok starého originálu, což jsem se dozvěděl tady až po filmu a dost mě to naštvalo. Nápad by to špatný nebyl, ale všichni se tam chovají jak debilové. Tři to nakonec ale získá, protože tu hodinu a půl mě to drželo v docela solidním napětí. A to se počítá. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý Schumacherův thriller, jehož největším plusem jsou herci. Ano, navzdory tomu, že každý druhý zde v komentářích herce, konkrétně především Cage, kritizuje, já je beru jako plus. Většina zdejších jsou totiž strašně zaujatí, a když vidí Cage, vzpomenou si na to, že za posledních pár let toči jen béčka, a tak mu automaticky řeknou, že neumí hrát. Ne, není to pravda, je to stále ten skvělý herec, jen se mu nedostává lepších projektů. Film má celkem slušný námět, a zajímavé provedení, kdy se z bezstarostné atmosféry rázem stane Schumacherovská psycho atmosféra. Film mě bohužel kromě herců v zásadě ničím neoslnil, a tedy nemohu jinak než pouze průměrné tři hvězdy - nicméně se nebráním pozdější reprojekci, a věřím, že se mi poté film zalíbí více. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Joel Schumacher nám trošičku jakoby dohořívá. Z jeho tenkrát pořádných režijních plamenů se pomalinku stává malej slabej plamínek, kterej za chvíli pohltí černočerná tma. Film je nevýraznej, záporáci jsou komičtí a Nicole mě zklamala šíleně. Neuznávám řeči, který se vedou o Cageovi, naopak je vyvracím a Nicolase řadím neustále mezi hereckou špičku! Je pořád kvalitní profík, kterej Teror vlastně táhne a díky němu to až takovej propadák není. Nicméně čistej průměr to nemine! 50% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Trespass se už za pouhých 18 dní od jeho uvedení do kin začal prodávat na DVD, čímž zlomil osm let starý rekord filmu Láska mezi superstar (2003), kterému to trvalo 29 dní. (Avalon820)
  • Film u diváků naprosto propadl a z kin byl stažen již po 10 dnech od premiéry. S rozpočtem 35 milionů amerických dolarů stihl vydělat pouhých 24 094. (Avalon820)

Reklama

Reklama