Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Začátek nevypadal vůbec špatně ale v půlce se to obrátí k horšímu a konec je velmi slabý. Špatně napsané postavy a každou chvilku nové zvraty dojmu vůbec nepomáhají. Herci jsou celkem slušní jen se divím Nicole Kidman, že se upsala této roli, protože ona má navíc a nabídek nebude mít zrovna málo. Doufám, že si začne už vybírat pořádný role jako v dřívějších letech. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Zprvu slušný rozjezd ve stylu Funny games USA. Nikol byla jako vždy skvostná a kupodivu tu i Nicholas v brýlých hrál celkem dobře. Od poloviny se však záporáci začnou chovat jako idioti což umožní rodince převzít kontrolu nad situací. Dojde tak k celé řadě různých avšak málo uvěřitelných zvratů. Ke konci se napínavost již zcela vytrácí a divák jen čeká, zda se sami zločinci navzájem nepozabíjejí nebo nesvážou a nevzdají policii... Škoda, potenciál to mělo. Dva diamanty. * * ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit účast Nicolase Cage, tomu už asi brzy nic jiného než tato béčka nezbude a tady ukázal proč. Herecky to absolutně nezvládl a jeho vypjatější momenty tady působí spíše směšně. Co však nechápu, je účast Nicole Kidman, bylo mi jí až líto. Trepsass je naprosto zbytečný béčkový thriller, který vám nedá vůbec nic. Šíleně překomplikovaný, myslí si, že svými zvraty šokuje, jenže to bychom nesměli vidět spoustu jiných naprosto totožných filmů a hlavně bylo to hrozně nudné. Ztráta času. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Já snad ani nedokážu říct, teda napsat, co je na tom filmu to nejhorší. Celý film pořád někdo řve, ale to bych v situaci v jaké se ti (předem se omlouvám za tenhle výraz) debilní hovada ocitnou ještě dokázal přejít. To, že zločinci jsou parta opravdu strašidelně hloupých lidí už je větší problém. Ale ze všeho největší problém jsou všechna ta debilní rozhodnutí, kopance a kraviny, co ty postavy vytváří. Vlastně jediné, co mi přišlo celkem inteligentní, byla scéna v devětsetjedenácce. Schumacher by se měl jít zahrabat, než svou další tvorbou zničí vzpomínky, že uměl dělat filmy. Což už Nicolas Cage asi bohužel nestihne. Poslední hřebíček do rakve je pro mě to, že je to remake. WHAT THE FUCK!!! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na papíře to mohlo jako návrh na akční béčko vypadat hezky. Co se stalo mezi nápadem a finálním produktem zkoumat nebudu, ale když jsem vypla zvuk, našla jsem si několik pěkných záběrů na Nicole a docela to šlo. Předpokládám, že ona to vzala jako vzpomínku na spolupráci se Schumacherem na Batman navždy, což pro ni nedopadlo nijak špatně. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)
  • V jednom okamžiku se Nicolas Cage rozhodl od projektu odstoupit, důvodem byla jeho nespokojenost s rolí Kylea Millera. Jeho přáním bylo ztvárnit roli únosce. Daná role byla obratem nabídnuta herci Lievu Schreiberovi. Nicméně se herec před kameru nedostal, neboť se následujícího dne produkčnímu štábu z úst Nicolase Cageho dostalo ujištění, že roli manžela Nicole Kidmanové ve filmu ztvární. (Conspi)

Reklama

Reklama