Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zoufalá americká nápodoba jednoho z nejlepších žánrových filmů letošního roku Secuestrados. Jeden rozlehlý dům, jedna rodinka, skupinka rozhádaných únosců. Vážně by mě zajímalo, jestli mezi Secuestrados a Trespass nějaká inspirační/vykrádací jiskra přeskočila, protože se ty filmy na první pohled podobaj až neskutečně. Na druhý pohled pak člověk už nějaké rozdíly uvidí - hlavně v tom, že Joel Schumacher už se asi nikdy nezmůže na víc, než na obyčejnou rutinu. Krom nenápaditého zpracování pak zaujme už jen všudypřítomná nablblost všech (postav určitě, tvůrců možná), která nakonec zabije naději na alespoň průměrnou zábavu. Konec už jsem odzíval. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kejdžák konečně dostal celkem normální roli, kde nemusí hrát akčního hrdinu. Tatíci od rodiny by mu šli dobře. S Kidmankou si sedli perfektně. Chtěla bych je společně vidět i v nějakém jiném filmu. Ale není mi úplně jasné, proč šla Nicol Kidman zrovna do tohoto filmu. Ze začátku je tenhle film děsná nuda. S nástupem zlodějů se to všechno změní, ale člověk si musí počkat na okamžik, kdy jim začne z toho všeho už pořádně hrabat a začnou se projevovat jako banda psychopatů. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Ono to v podstate nie je také zlé ako je to zbytočné. Spočiatku sa karty rozdajú celkom solídne aj vývoj deja je spočiatku rýchly, no zrazu dej začne stagnovať, prešlapovať na jednom mieste až do zbytočne prekombinovaného a ťažko uveriteľného záveru. Joel Schumacher by si mal pozrieť napr taký španielsky Kidnapped aby vedel ako sa do sveta filmu prináša ešte niečo inovatívne. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Zas až tak tragicky tento thriller nevidím, aby sa mohol pohybovať na hranici 50%. Videli sme Cageov asi najlepší výkon roka, Kidman nepotrebuje komentár, zápletka síce viac menej klasická, ale najmä po technickej stránke pobavila. Vyzerá to tak, že niekto sa chcel vyhrať so scenárom, ktorý nechtiac viacej pobabral. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Sledovat tuhle odpadní záležitost je vážně TEROR! S Joelem už to skutečně jde od desíti k pěti a i když jsem měl jeho tvorbu poměrně rád, posledními filmy si fazónu spíše pokazil! Kdyby tady nebyl Cage a Nicole, tak si myslím, že jde o nějaký amatérský film, ale pro hvězdy takových jmen je tohle opravdu ostudou. Ostatně výdělky mluví za vše! Těžko uvěřitelné výkony, bezduchá zápletka a finále ... Proč se tu takhle vlastně rozčiluju? ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • V jednom okamžiku se Nicolas Cage rozhodl od projektu odstoupit, důvodem byla jeho nespokojenost s rolí Kylea Millera. Jeho přáním bylo ztvárnit roli únosce. Daná role byla obratem nabídnuta herci Lievu Schreiberovi. Nicméně se herec před kameru nedostal, neboť se následujícího dne produkčnímu štábu z úst Nicolase Cageho dostalo ujištění, že roli manžela Nicole Kidmanové ve filmu ztvární. (Conspi)
  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)

Reklama

Reklama