Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

Loooki 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka je dobrá. na túto úlohu, sa veľmi hodila, keď zoberieme v úvahu, že v akčných snímkach hráva. Dej, je dobrý. Agentka, ktorá sa snaží zničiť vnútro agentúry, ktorá jej poskytal zázemie a vyškolila ju na to, čím je teraz. (pripomína mi to ALIAS - zničenie SD-6, ale nie je to ALIAS). Ani som nepostrehol, žeby dialógy boli kŕčovité, ale odstupom času prichádzam, na to, že áno. Vôbec mi to však, nevadí, pretože AKCIA tam hrá prim. Neskoršie série nám ukážu, že sa bojovať proti agentúre, ktorá dala človeku život, nie je vôbec jednoduché a hlavne, keď po moci prahne každý... Hodnotené po absolútnom finále seriálu. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je skoro každý díl nacpaný nelogičnostmi a že scénář vypadá, jak čelní sklo po dávce z kalašnikovu. Jinak je to totiž čistokrevná špionská akce, která tu trochu chyběla a která nepostrádá zábavnost a pěkné dějové zvraty a pointy. Bohužel kromě té akce, která hapruje od fantastické k podprůměrné (řada situací, kdy ty "nezásahy" byl vidět fakt až příliš) a kromě pěkných ženských a sympaťáka s hlasem Batmana nemá moc co nabídnout. Ale na konci první série to jako oddychovka zatím baví. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný začátek slibné série. Dialogy jsou sice trošku klišoidní, ale nic, z čeho by člověk krvácely bubínky. Maggie Q má přesně to, co si představuji pro nekompromisní agentu - je sexy, chladná a výkonná. Je sice hubená jako tyčka od nanuku, ale to neznamená, že neumí rozdávat rány (Bruce Willis by mohl vyprávět). Už v prvním dílu se navíc příběh začíná pěkně "špiónsky" zamotávat, takže potenciál tu je. Uvidíme, jestli bude využit. Edit po finále první série: Nakonec jsem více, než spokojen. Zajímavě propletené, kvalitně zpracované akční scény, povedené charaktery jednotlivých postav. Doufám v druhou sérii. Edit po finále poslední série: Po zhlédnutí poslední série mohu konstatovat, že jde o jeden z nejlepších špionážních seriálů posledních let. Zajímavé a překvapivé zvraty, skvělí záporáci, neustálý nádech konspirace, kdy je jasné, že za každý stojí někdo další a další a opravdu uspokojivé finále, což je velké plus. Jsem naprosto spokojen. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že z původní Nikity jsem viděla zhruba dvě epizody a nijak mě to nezaujalo. Naopak tohle provedení mě zaujalo už od prvního dílu a všichni víme, že ty bývají nejslabší. Hvězdička Lyndsy díky tomuhle seriálu pořádně stoupla, ale stejně tak podala úžasný výkon Melinda a její role záporačky Amandy. Akce a napětí zde rozhodně nechybí. A co má být, že některé díly trochu dějově pokulhávají? Všechny seriály takové epizody přeci mají. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Maggie Q je sice zatracene sexy (kdyz si odmyslime ty jeji jednicky :), ale Nikitu bych jí nevěřil ani za mák... i ty soubojový scény mohly být lepší, i když, pravda, tam, kde bojuje někdo jiný než ona, to celkem ujde... Za mě zklamání, na kanadskou klasiku to nemá, byť ani ta nebyla místy "smíchuvzdorná"... ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Postava Carly (Erica Gimpel) je směsicí dvou postav z původního seriálu Brutální Nikita (od r. 1997), a to Nikitiny (Peta Wilson) důvěrné kamarádky a sousedky Carly (Anais Granofsky) a zakladatelatelky Sekce 1 Adriany (Siân Phillips). (Fevas)
  • V devíti epizodách se objevila v roli senátorky Alberta Watson. Ta hrála jednu z hlavních rolí v kanadské verzi seriálu - Brutální Nikita. (Shaman::..)

Reklama

Reklama