Reklama

Reklama

Jesse Stone: Bez výčitek

(TV film)
  • USA Jesse Stone: No Remorse (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policejní šéf Jesse Stone odchází z Paradise do dobrovolného exilu poté, co byl suspendován a začne vyšetřovat sérii bizarních vražd v Bostonu, do kterých je podle něj zapletený Gino Fish, místní nemilosrdný boss podsvětí... Policejní šéf Jesse Stone, jenž byl suspendován městskou radou v massachusettském Paradise, začne melouchařit pro svého kamaráda, velitele státního oddělení vražd Healyho a pomáhá mu s vyšetřováním série bizarních vražd v Bostonu. Rose a Suitcase tak zůstávají na řádění kriminálníků v Paradise sami. Jesse je přesvědčen, že brutální zločiny mají nějakou spojitost s nechvalně proslulým bossem podsvětí Ginem Fishem a, ve snaze zapomenout na pracovní i osobní trable v Paradise, do jejich objasnění soustředí veškerou energii... (HBO Europe)

(více)

Recenze (20)

Prepperka 

všechny recenze uživatele

Tyhle detektivky jsem neznala, až před pár měsíci jsem na jednu náhodou narazila v tv (Smrt v jezeře). Zaujala mne natolik, že jsem si stáhla všechny díly a v rámci nemoci je všechny zhlédla během dvou dní. A říkám super, jsem nadšená. Z posledních dvou dílů nejméně, těm něco chybělo, něco přebývalo, a už mne nebavily. Ale tenhle šestý je skvělý. Užívala jsem si pomalé tempo, opakující se hlášky, příběh, který si dává dostatek času vychutnat emoce, prokreslit postavy, zachytit nádhernou přírodu... a to vše podladěné krásnou hudbou. Pro mne tedy bezvadná oddychová detektivka, která má všech 5 P (tedy hvězdiček :). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že úroveň této série začíná celkem klesat. Laťka byla asi vyzvednuta moc vysoko. CITÁT - Dostanu auto,......... Jesse Stone byl suspendován radou města Paradise a dostal neplacené volno. Avšak jeho kolega mu navrhl, aby mu dělal asistenta při vyšetřování vražd v Bostonu. Tak se ptám, není to spíš povýšení? CITÁT - Když nevíš kam jít, vrať se na začátek........... Ani tento kriminální příběh mě nějak moc neoslovil, opakované vtipy již nejsou vtipem a obsahově toho také není moc co zažít. CITÁT - Jdu udělat kafe.......50% ()

Reklama

solisoli 

všechny recenze uživatele

Slušný detektívny TV príbeh s pôsobivou kamerou. Ďalej už prestrelka úsudkov, medziriadkových dialógov viac príhodných v právnickom sektore, ako v policajnom. Detektív Stone neustále v liehu aj napriek tomu mu to páli asi tak, keď si dá alkoholik prvý pohárik, hneď sa mu prestanú ruky triasť a ma istotu. To je ale o reflexoch a nie mysli. Takže logický príbeh, logické vyšetrovanie a logicky inštinktívne dolapenie vraha. Len ďalšie pokračovanie grupe Ston. Pardon - Jesse. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Další v pořadí šestá detektivka se skvělým Tomen Selleckem a komorním pozvolna plynoucím příběhem. Tentokrát vede Jesse vyšetřování v Paradise na zapřenou a ještě vypomáhá s případem série vražd zdánlivě bez motivů a souvislostí svému policejnímu příteli v Bostonu. Případy se mění, skvělá atmosféra, úchvatná hudba a melancholická krajina zůstává. Nejsou to jen detektivky, ale zvláštní poetické obrazy harmonicky dokreslující vnitřní svět nešťastného, opuštěného a bez práce zvolna alkoholu propadajícího člověka. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ani tento snímek neztrácí na kvalitě, což je úctyhodný počin. Příběh sleduje jak depresivní počínání suspendovaného Stoneho, tak i průběh vyšetřování, kterému na žádost tajně napomáhá, a které myslím dokonce trochu přidalo i na dynamice. Atmosféry tu jsou tedy dvě. Napínavá detektivní práce a soukromí Stoneho, kdy se vše na chvíli uvolní a nutí s ním cítit a chápat jeho obracení se k alkoholu. I když jak sám řekne, dvě skleničky denně naopak přispívají zdraví a tak se to snaží jen dodržet. Trochu překvapí otevřený konec. Má si divák domyslet, jak dopadlo jednání s městskou radou, která má rozhodnout o budoucnosti všech, a nebo se těšit na další pokračování? Každopádně je již jisté, že vznikla nejlepší televizní detektivní série. Alespoň prozatím. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Nové Skotsko v lokalitě Halifax. (Terva)

Reklama

Reklama