Reklama

Reklama

Many a Ellie mají již skoro dospělou dceru Broskvičku, která by se ráda stala členkou party mladých mamutů a také přítelkyní krásného mamuta Ethana. Ellie stojí za svou dcerou, ale Many si myslí, že to pro Broskvičku není vhodné. Je to klasický případ otce, který nechce vidět, že jeho milovaná dcera dospívá... Sidova ztracená rodina se náhle objeví a Sid je šťastný, že se na něj nevykašlala. To se ale velmi mýlí, jeho rodina se tu zastavila jen proto, aby se zbavila ještě i babičky, která už dost zapomíná a občas se chová podivínsky. Veverčák Scrat, který miluje žaludy, se pokusí jeden zasadit, jenže tím způsobí doslova katastrofu – dojde k posunu zemských desek a oddělení nejen kontinentů, ale také party přátel. Manyho rodina je na jedné straně a prudký mořský proud unáší opačným směrem Manyho, Diega a Sida s babičkou... Vtom se na obzoru objeví loď a přátelé se radují. Je to však předčasná radost protože to je pirátská loď a pirátům rozhodně nejde o to, aby naše přátele zachraňovali. Kapitán Gutt není žádný dobroděj a přátele zajme. Přátelé se však nevzdávají... (TV Prima)

(více)

Videa (47)

Trailer 3

Recenze (721)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vyloženě špatné, v kruhu rodinném jsme si to užili a dokonce se i pobavili. Nebylo to dlouhé, nechyběly obvyklé vtípky, některé sekvence s veverkou byly úžasné, ale celkem vzato už to tak nějak vařilo z vody. Další katastrofa, další putování, "abychom byli všichni pohromadě" a přitom naberem dalšího parťáka, a k tomu perietie nových postav, které už mě nijak zvlášť nebraly (pubertální trable broskvičky, nadbytečný krtek). Takže s dětmi po boku jo, ale jednou to nejspíš stačilo, protože to nemá žádný háček, terým by si mě to přitáhlo i napodruhé. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $95miliónovTržby USA $161,299,492Tržby Celosvetovo $879,765,137Tržby za predaj Blu-ray v USA $21,403,345 //počet predaných kusov 1,000,339Tržby za predaj DVD v USA $42,797,431 //počet predaných kusov 2,324,389║ Príbehovo len priamočiara spleť(dejovo zatiaľ najslabšie), dokonca úvodom poskladaná aj zo spotov, ktoré nám boli ponúkané už rok pred premiérou animáku ale nevadí, dobre zapasovali, príbeh nenudí ani chvíľu a tendencia zábavnosti abnormálna. Nové postavičky sa dobre aklimatizovali, malo to svoju iskru súdržnosť hlavných postáv - ťahúňov, skvelý SK dabing, super oddychovka a fajn 3D. /videl v kine 3D verziu 2x: 80%/ ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Fox // Počet premietajúcich kín v USA: 3,886 // Otvárací Víkend USA: $46,629,259 // Ice Age je proste Ice Age. Môže mať 100 rovnakých pokračovaní a aj tak ma to bude stále baviť. Musím však priznať, že tento diel sa mi momentálne páčil najmenej...... 80% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Já nevím jak vy, ale já jsem se náramně bavil. Dle mého názoru je tento díl na stejné úrovni jako díl předchozí. Nechyběla slušná dávka humoru ani napětí. Určitě je to důstojné pokračování, které neurazí. Jen co mi malinko vadilo, tak to, že bylo málo scének s krysoveverkou. Jinak jsem se neskutečně bavil. 90% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Túto sériu som naposledy zatracoval. Beriem to späť, a hoci používa stále rovnaké metódy, je oveľa zábavnejší ako predchádzajúci diel. V úvode je ako inak zrýchleným spôsobom predstavený ansábl a potom príde k samotnému príbehu. Azda len mohol mať viacej priestoru Scratt ( dlhšia minutáž by vôbec nevadila ). Je to rýchle, občas smiešne a niekedy veľmi zábavné. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (20)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 95 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když Scrat (Chris Wedge) připlouvá k Žaluatlatidě, tak ta má tvar žaludu, který je patrný jen z jednoho úhlu. Jak se kamera pohybuje, tak se tvar žaludu rozkládá do vícero menších ostrovů a svůj tvar tak ztrácí. Když však Scrat vytáhne žalud se špuntem a Žaluatlantida se žačne potápět, jedná se o celistvý žaludoidní ostrov. (Aporol)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama