Reklama

Reklama

The Band

všechny plakáty
Austrálie, 2009, 90 min (Director's Cut: 73 min)

Obsahy(1)

Rockovou skupinu Gutter Filth opouští zpěvák, kytarista a leader Jimmy a vydává se na sólovou dráhu. Zbylí členové kapely, baskytarista a bubeník, se rozhodnou pokračovat dál a vyhlásí na prázdné místo konkurz. Přihlásí se zpěvačka, kytaristka Candy, Jimmyho expřítelkyně, které se rozpadla její vlastní kapela. Do skupiny je přijata a cesta rock‘n‘rollem, sexem a drogami pokračuje. Film existuje ve dvou verzích, z nichž ta nesestříhaná obsahuje dost silné erotické scény. (Bobofon)

(více)

Recenze (3)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Sex, drogy a rock'n'roll, bitch! Jo, asi tak nějak. Z jiných důvodů, než kvůli explicitním sexuálním scénám a pár minutám hudby se na The Band nemá cenu dívat. Ale ti, co hledají porno v "mainstream" filmech si rozhodně příjdou na své. 2* ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

V kostce: sex, pak sex, pak rock, pak sex, potom drogy, pak sex a na závěr ještě trochu sexu. Jo a taky sex. The Band je natočený pseudodokumentárním stylem a zřejmě se pokouší zobrazit skutečný(?) život australských rockerů. Děj je zanedbatelný, hlavní důraz je položen (neříkal jsem to už?) na sex: film začíná souloží na záchodcích nějakého pajzlu a končí lesbickou souloží - mezi těmito dvěma akty se to tam dělá ještě asi desetkrát a ukazuje se při tom kdeco. Snaha o opravdovost ztroskotává hned dvakrát: jednak ji sráží strašlivé herecké výkony, a pak taky to, že ani jeden z herců neumí hrát na svůj hudební nástroj, což je při vystoupeních skupiny jasně patrné a u filmu postaveného na hudbě dost trapas. A navíc prezentovaná hudba je čirý vopruz, jak z tancovačky ve Smrdákově Lhotě už hodně pozdě k ránu. Na druhou stranu hlavní představitelka Amy Cater je docela šťabajzna, pokud tedy zrovna nezvrací nebo nebrečí nebo se nepokouší hrát. Dvě hvězdy jsou na tohle tak akorát. ()

Tomas_PO odpad!

všechny recenze uživatele

To ani nemá zmysel pozerať, čistý odpad. Zlí herci, nulové dialógy, a ešte aj hrozná hudba. Existujú dve verzie, jedna je explicitná a to je zrejme jediný dôvod, prečo si to niektorí pozrú. ()

Reklama

Reklama