Reklama

Reklama

Americké drama, které vychází z krátkometrážního oscarového dokumentu a napsal ho scenárista úspěšného filmu Philadelphia, je inspirované skutečným milostným příběhem Laurel Hesterové (Julianne Moore) a Stacie Andreeové (Ellen Page) a jejich bojem za spravedlnost. Když se vyznamenaná policejní detektivka Laurel z New Jersey dozví, že má rakovinu, chce nechat převést těžce vydřenou vdovskou penzi na svou registrovanou partnerku Stacie. Úředníci se však spiknou, aby jí v tom zabránili. Neústupný detektiv Dane Wells (Michael Shannon) a aktivista Steven Goldstein (Steve Carell) spojí své síly na Laurelinu obranu a sjednotí policejní důstojníky i běžné občany, aby podpořili jejich boj za rovnoprávnost. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se objevilo několik lidí, jejichž příběh se stal inspirací k filmu. A to Stacie Andree, Dane Wells a Steven Goldstein. Stacie můžete vidět na třetím setkání Freeholder, jak sedí v druhé řadě v pravé uličce, na sobě má černý svetr. Dane je vyšší z dua policistů, který převezme nádobu s popelem. Steven je k vidění na druhém setkání Freeholder, sedí vpravo v druhé řadě a drží červený praporek. (hansel97)
  • Natáčelo se převážně v městě Manhasset v New Yorku, scény u soudu se natáčely v městě Rye ve stejném státě. (hansel97)

Související novinky

Po Obamovi za tajnými agenty

Po Obamovi za tajnými agenty

17.03.2014

Zach Galifianakis se proslavil rolí podivína Alana v Pařbě ve Vegas, v posledních dnech jej ale internetový lid vídá spíš jako moderátora komediální show Mezi dvěma kapradinami, ve které se nečekaně… (více)

Reklama

Reklama