Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Horor s malým h. Tohle rozhodně pošupajdí dolů... (jen tak pro info: 11.1. 23:00 - 70%) Jaký boom dokáže udělat pětihvězda jednoho uznávaného uživatele s třema hvězdičkama mezi čtyřma písmenama. (A já myslel, že jsi vždycky říkal, že tě duchařiny nebaví... ;-)) Za sebe můžu říct, že The Innkeepers je nudná až blbá duchařina. Dobře, pár momentů bylo fajn, nějaká ta lekačka taky ušla, ale jinak bída a utrpení. Jestli tohle někdo považuje za dobrý horor, tak už vážně nevím... Divný děj s blbejma scénama a po většinu času suchou, nezáživnou až trapnou hororovou atmosférou a předvídatelnejma a blbejma lekačkama. A neříkám to jen proto, že jsem čekal bůhvíjaký horor, prostě i jako film je to bída. Aspoň na závěr jsem čekal nějakou zajímavou pointu, ale konec byl taky o ničem. A poslední scéna to naprosto dodělala, aspoň tam jsem čekal něco lepšího. Nemastný neslaný horůrek s občasnými lepšími momenty. 40% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

A co z toho, že Západ dodržel všechna pravidla? Já nejsem filmový revizor, já jsem divák a mým měřítkem je zábava. Moc nerozumím tomu, že se tady tak chválí atmosféra s napětím; to je asi řeč o posledním pražském derby. Jestli tímhle Západ bodoval na mistrovství světa pomalých záběrů, tak moc gratuluju, ale mně to celé dohromady dává stejný smysl, jako třináctý plat politiků. Jedna hvězda za to, že nemusím koukat na dvojku. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Díky štastné ruce při castingu a zdařilé kombinaci ambiciózní režie s efektivní souhrou zvuků jde o duchařinu s kvalitním pozlátkem, která zůstane mezi všemi ostatními proklétými domy o stupínek výš, a to i přesto, že do nepříjemných situací nedostává figurky bezvýchodnost jako spíš zvědavost. Strach dávkuje akurátně, nikam nespěchá a pracuje hlavně s postupným budováním napětí, což mu jde dobře, protože finále silné jako řemen mi způsobilo takovou husí kůži, že jsem ležel minimálně centimetr nad postelí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe naraziť na kvalitný horor hodný piatich hviezdičiek je už celkom unikátne, tak prečo si nevychutnať aspoň ten štandardný priemer, ktorý nám dnešná doba ponúka? Pôvodne som chcel dať 3* ale keď som sa pozrel na ostatné horory čo som kedy videl, no nemohol som dať tak málo. Napríklad pri tomto filme ma veľmi pobavila prvá pól hoďka a nevinná tvárička Sary Paxton, ktorá však nemala nič spoločné s hororom, ale zato ma pohodovo naladila, kvôli čomu sa mi The Innkeepers páčilo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoiler! Poměrně dlouho trvalo, než se tam začalo něco dít. Potom tam byly slušné scény, které přinesly nějaké to napětí a zimomriavky. Na konci jsem čekal nějaké rozuzlení o uvězněných duších, to jsem bohužel nedostal. Některé lekací scény mohly být víc propracovanější a některé nenaháněly strach vůbec. Musím pochválit to čekání na nějaké vystrašení, kde jsem byl opravdu v napětí, kdy, kde, kdo vybafne a co se stane. Závěr je svým způsobem zajimavý, ale pro náročnější diváky bude zřejmě nedostatečný, já jsem čekal trochu něco víc, i tak to ale byl dobrý duchařský horůrek. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama