Reklama

Reklama

Noah je tlustý a žádná z dívek s ním nechce nic mít. Zajímá se o geomagnetické bouře a jedna má být zrovna dnes večer. Bydlí jen s matkou a ta chce, aby si konečně našel práci. Jeho otec se živí prodejem diamantů, ale odešel od nich a dluží jim výživné za deset let. Matka se zrovna chystá na schůzku, kterou jí domluvila její kamarádka, ale na poslední chvíli je nucena to zrušit, protože kamarádka nemá hlídání pro děti. Navrhne Noahovi, aby pohlídal děti on. Peníze se hodí. Noah hlídat nechce, ale matka ho umluví... Třináctiletý Slater je dost otravný a Blithe je malá koketa. Stříkne mu do pusy voňavku a je protivná. Třetí adoptované dítě Rodrigo si hraje s pyrotechnikou a sleduje kickbox. Také často utíká z domova, má ale v bundě GPS. Jakmile rodiče odejdou, Rodrigo začne rozbíjet věci. Noahovi volá dívka, se kterou zrovna „chodí“ a chce, aby sehnal kokain. Má prý zavolat Carlovi, který jí prodával drogy. Noah vezme děti a jede s nimi za Carlem pro drogy. Blithe si uprdne a pokaká si kalhoty. Jdou do obchodu pro nové a Blithe vyvolá paniku, když tvrdí prodavačce, že Noaha nezná a že je unesl. Musejí utéct, a když jsou zpátky v autě, zjistí, že Rodrigo zmizel. Hledají ho pomocí GPS a najdou ho na záchodě luxusní restaurace, kam hodil bombu. Nakonec dojedou do pochybné čtvrti za Carlem. Děti mají čekat v autě. Carl je v posilovně. Noah říká, že s Marisou chodí, když za ním přijde Rodrigo a chce čurat. Rodrigo najde na záchodě vejce plné kokainu. Při přetahování ho rozbijí. Noahovi zavolá Carl a chce ho oddělat – chce se sejít za hodinu v čínské čtvrti a chce za drogy deset tisíc... (TV Prima)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (120)

teutates 

všechny recenze uživatele

Green šlápl vedle jak ta jedle. Né, že by jeho předešlá tvorba za něco "extra" stála no tady toto, ach jo. Z hulícich čmoudu přešel na nigga. vtipy o tom kdo má vetší koule. Někdy sem zastával názor, že určitý herec nemůže působit zoufale, trápně neboli i když je na pi* snímek, min. herec z toho může vyjít v rámci určitých norem. No tady po tom nevím, jestli sem vůbec ještě zvědavý na obrostlého Hilla, protože to co tady předved... odreagováni? 81 min v čudu a to hodně slušně řečeno. 1/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nesúrodý a hodne hlúpy film. Nie je to ani pre deti, ani pre dospelých. Ak to má byť detský film, tak absolútne nechápem prečo je tam také množstvo otvorených sexuálnych narážok a kilá tvrdých drog. Ak to mala byť komédia pre dospelých, tak by som teda rád vedel na koho to zaúčinkovalo. Scenár je totiž totálne naivný a odfláknutý. Herci, vrátane tých detských, sú len banda nesympatických kreténov. Na čele s vyžratým trotlom Jonahom Hillom. Ten tam iba tliacha a snaží sa byť nehorázne coolový. To má byť akože zábava? Pre mňa teda ani náhodou. Celú dobu som sa čudoval tomu ako je možné, že niekto do tohto snímku vrazil peniaze. V USA sa dá zrejme natočiť všetko. Bohužiaľ veľa krát je to práve takýto shit. * ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Miluj se s nocí." Takový klasický příběh, ošperkovaný ale solidními dětskými zástupci a hlavně skvělým Jonahem Hillem. Několik skvělých vtipů, tradičně zajímavý Sam Rockwell (toho si snad z filmu budete pamatovat, i když jen bude hrát číšníka, který v jednom jediném záběru někomu přinese pivo), hip hopové fláky a hezké černošky. ()

Frgy 

všechny recenze uživatele

Jonah Hill tady sice vypadá, že mu vážně chutná.... Ovšem to nemění nic na tom, že si tu roli vážně užívá a já se hlavně díky němu skvěle bavil. Byl mu totiž přidělen nelehký úkol a on se ocitá v pozici chůvy tří dětí. Blithe se obléká a mluví jako laciná šlapka, Slater je emocionálně narušený a Rodrigo je malá chladnokrevná bestie, která své chůvě nic nedaruje zadarmo. Spoustu hlášek, absurdních situací a taky bude sněžit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší z plejády filmov o noci plnej dobrodružstiev... No bohužiaľ táto bola z tých slabších, aj keď mala aj svoje svetlé chvíľky - ale ani tých nebolo až tak veľa, aby sa to dalo považovať za nejakú aspoň priemernú komédiu. Jonah Hill je fajn, dokonca aj táto rola mu celkom sadla, ale chýbala tomu filmu tá správna zábavná atmosféra. Príbeh bol vlastne dobrý, aj keď miestami trošku stupídny, ale niektoré tie scénky boli celkom vydarené (len škoda, že by sa dali spočítať na prstoch jednej ruky). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Během hlídání dětí Noah Griffith (Jonah Hill) sleduje film Temný anděl (1990). Fráze „I come in peace", která z televizoru zazní, je zároveň alternativním názvem staršího akčního snímku. (Lorge)
  • Telefonní číslo (917) 409-7838, které se objevuje na plakátech k filmu, je pravým číslem Jonaha Hilla, na kterém byl v době uvedení filmu osobně k zastižení. (pajik)

Reklama

Reklama