Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla kvalita stagnující od předchozích dílů, dalo by se to překousnout. Bohužel se třetím dílem upadá vše hlouběji a hlouběji do nezajímavých hlubin filmového průmyslu. Tak umělou zábavu jsem dlouho neviděl. Otřesné herecké výkony, místy nepříliš povedená animace, céčkový (už snad ani ne béčkový) příběh a žádná pointa, krom už vůbec ne směšného (snad jen v prvním díle) a trapného zařvání "Alvine!!!!". ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Nebolo to dobré...uznajme si. Nebolo to ani lákavé pre deti. V kine som viac krát počul: "Mami, mne sa chce spinkať" alebo " Mami, poďme už domov". Celkovo to nebolo také lákavé. Taká menšia blbôstka pre filmových NE-gurmánov. Scenár bol písaní tak roztržite až to pôsobilo jemne strašidelným dojmom. To s tou ženskou čo tam stroskotala bola úplná blbosť...ale čo už. /40%/ ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale já se bavil pouze u prvního dílu. Ten nepostrádal nutnou dávku zábavy, dobrodružství, dokonce i jemné originality a nesl se na vlnách klasické pohádky pro celou rodinu. Tohle vše 'trojce' chybí .. vše se tragicky opakuje, což je stále ta stejná a obehraná písnička - akorát to autoři okořenili tropickou džunglí, která ale v duchu atmosféry nemůže nic zachránit. Pískání Chipmunků leze spíš na nervy, žádný dechberoucí song ani zapamatovatelná scéna. V mých očích opět pád dolů - možná ale tento díl poslouží jako zábavné kino pro nejmladší diváky ve věku 3+ .. [29%] ()

buzzwoody odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle určeno dětem, chudáci. Scénář, herecké výkony, vtip, všechno pod bodem mrazu. Klišoidní, trapná, hloupá srajda, která stojí jen na veverkách, protože tam prostě jsou. Něco jako malí, chlupatí mimoni, který bych do jednoho vzal a včetně Alvina rozřezal zubatým, tupým nožem. Člověk by z takovýho hnoje z fleku chytil rakovinu. Naprosto nekoukatelný a kdybych nebyl donucen se na to podívat, po jednom pokusu o vtip bych to vypnul takovým způsobem, že by to už nikdo nezapnul. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že jenom tržby zastaví tohle krveprolití ušních bubínků. Třetí pokračování je vyloženě vysáté z předchozích dílů, že to víc pomalu nejde, ale i tak už jsem stejně moc nečekal. Za zmínku stojí maximálně ocitnutí na ostrově. Čistá hloupá komedie, která nabízí jen svoji tupou stránku a potápí se jisto jistě ke dnu filmového průmyslu. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)

Reklama

Reklama