Reklama

Reklama

Looney Tunes: To Nejlepší z Tweetyho a Sylvestra

(video kompilace)
  • USA Looney Tunes: Best Of Tweety & Sylvester
USA, 2005, 108 min

Obsahy(1)

„Asi jsem viděl kočičku.“ To, co uvidíte vy, jsou kreslené grotesky Looney Tunes ze zlaté éry Warner Bros. uvedené poprvé na VHS/DVD. A jejich sledování vás prostě dostane. Kanárek, co nevěří kocourovi, a kocour s věčnou chutí na kanárka popadli příležitost za pačesy a hned za své první vystoupení ve filmu „Kanáří sendvič“ získali sošku Oskara (1947 Nejlepší krátký kreslený film). V příběhu „Ošklivá kočička“ létají chlupy i peří a ve filmu „Za vším hledej Tweetyho“ se kocour vydá po falešné stopě. Sylvester, kačer Daffy, prasátko Porky, spousta kanáří chytrosti a další příhody, které si nemůžete nechat ujít, vás čekají v těchto klasických kreslených groteskách! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost o útrapách a honičkách sympatického kocoura Sylvestra a roztomilého kanárka Tweetyho. Dále je zde i několik epizod s kačerem Duffym a prasátkem Porkym, ale ty jsou už poněkud slabší. Každý díl jsem hodnotil už před časem tady na ČSFD, jsou tu všechny. Nebýt Duffyho a Porkyho, ač je mám taky rád, a zůstat jen u těch dvou, o kterých by to mělo být především, neváhal bych se čtyřmi hvězdami. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Za Sylvestra a Tweetyho pět hvězdiček, ale ty grotesky navíc, ve kterých není ani jeden z nich, tomu poněkud ubírají na kráse. Sice jsou taky dobré, ale mělo to být především o těch dvou. Místo toho dostaneme téměř tři čtvrtě hodiny grotesek, ze kterých si teď, po pár týdnech, nevzpomínám ani na jedinou. Nicméně bavil jsem se výtečně a menší hodnocení prostě dát nemůžu, protože tuhle dvojici mám opravdu v oblibě a i dnes jsem se u toho výtečně bavil. Klasické filmy s Looney Tunes prostě nestárnou, jen si uvědomíte, že Tweety je opravdu nesmírně otravný. 80%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Looney Tunes dokázali připravit dobrou náladu v nejedné domácnosti. Je ale fakt, že dnešní dítka už na tomhle asi tak ulétávat nebudou. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Tweety a Sylvester boli neskutočne vtipní a viaceré diely z tejto výberovky im robia česť. Najlepšia skeč je podľa mňa tá s národným parkom, ale ani tá vo vlaku nie je zlá. ()

Reklama

Reklama