Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (134)

farfalla 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanynkou Medvídka Pú, ale tento film mě velmi mile překvapil. Animace stále zdůrazňuje, že vycházíme z knížky. Ale jako při zajímavém čtení, písmenka opouštíme a vydáme se s postavami do lesa. Text je příjemný na poslech a i když jsou zápletky ´dětsky´ tajemné a komplikované, jsou také hravé a dokážou zaujmout. Detskost se pro dospělého mění v poetickost. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sympaticky natočená hodinová procházka Stokorcovým lesem, ve které se divák setká se starými známými postavičkami snažícími se najít jak Ijáčkův ocas, tak Kryštůfka Robina, který má být ve spárech neznámého "monstra". Velmi se mi líbila interakce mezi postavičkami (zejména Púem) a vypravěčem s knihou, která byla vcelku nápaditá. Nikdy jsem nebyl zrovna fanouškem těchto charakterů, nicméně tohle byla taková nevinná oddychovka, která mimoto obsahovala i pěkné písničky. Zkrátka kreslená pohádka, kterou sice ocení nejvíce nejmladší publikum, ale ani dospělí se u ní nebudou nudit. ()

Reklama

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekala, že to nebude nic moc, ale opak je pravdou. Je to vtipné, má to hezký příběh a písničky jsou povedené. Dobře jsem se bavila a díky časově přijatelné délce jsem neměla ani příležitost se nudit. Je to skvělé dílko u kterého si můžete v klidu vypít kafe, dát nohy na stůl a strávit příjemnou hodinku. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

V prvom rade by som začala tým, že vážne som si nevšimla, že Macka Pú daboval niekto iný. Som tak trochu v šoku. Jo a teraz k samotnému filmu. Príjemne pobavil a zahrial pri srdci takisto ako The Many adventures of Winnie the Pooh. Tiger pre mňa zase najlepšia a najvtipnejšia postava, animácia pekná a dabing perfektný. Spokojnosť. Jednoznačne 5* Macko Pú je síce môj favorit až na druhom mieste ale rada si ho "uctím" tým, že ho nosím na tričku či ho mám na peňaženke. To isté patrí pre toho oslíka a ostatné postavičky. Ale Tiger je proste Tiger. Jo a potitulková scéna naozaj pobavila. Opäť odporúčam v originálnom znení ten dabing je proste nenahraditeľný. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: A. A. Milne (Characters), Burny Mattinson (Head of story) | Hudba: Henry Jackman, Robert Lopez, Kristen Anderson-Lopez | Produkcia: Peter Del Vecho, Clark Spencer | Distribúcia: Walt Disney Pictures | Štúdio: Walt Disney Animation Studios | Rozpočet: 30 miliónov $ | Tržby: 32,009,543 $ || ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama