Reklama

Reklama

Držitelka Oscara Charlize Theron si zahrála Mavis Gary, autorku literatury pro mládež a bývalou královnu krásy, která se brzy po rozvodu vrací do svého rodného městečka v Minnesotě. Chce si připomenout dny své slávy a také oživit dávný vztah se svým přítelem ze střední, který je však šťastně ženatý a právě se mu narodila dcera. Jenže návrat domů je mnohem obtížnější, než si představovala. Mavis se naštěstí spřátelí s bývalým spolužákem, který se stejně jako ona ještě nevymanil ze středoškolských dní... (Magic Box)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (325)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Ztotožňuji se s textem HBO: Hořkosladký příběh - výstřední, vtipný a upřímný - považuje kritika za "originální komedii". Miluju, když od filmu nic nečekám a pak od něj nemůžu odtrhnout oči, jako v tomto případě. Je fakt, že je to hlavně díky vynikajícímu výkonu výtečné Charlize, ale scény s podobně dobrým Pattonem neměly o nic nižší váhu. Nečekala bych, že existuje lepší a horší kripl.☺ Je to jeden z mála "neamerických" snímků, jenž má CO říct a je vlastně obrazem každého z nás, který si v něm najde kus sebe samého. "Živote, tady mě máš." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám v sobě tolik empatie, že dokáži soucítit i s královnou krásy, která trpí tím, že lidé neoceňují její inteligenci. A Mavis k tomuto traumatu přidává chlast, sex a touhu zničit jedno dokonalé manželství. Je to zkrátka čítanková koza, která nesleze z plátna a věnuje se pedikúře víc, než jsem schopen zvládnout. Samozřejmě si u mě trošku vylepšila pozici při sexu s tlouštíkem bez penisu, ale kdybych napsal, že mě to bavilo, tak bych lhal. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Výjimečný film především v tom, že hlavní postava je nesmírně nesympatická kráva. Ale je to Charlize Theron a její sex appeal sahá až do vesmíru, takže má to něco do sebe. Škoda, že krom vyhrocené oslavy tam není moc výjimečných momentů. Přesto silné 3 hvězdy. Ale bacha je to spíš drama, rozhodně né komedie. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Sebavedomá, závistlivá, nešťastná, opustená, nedostupná, dúfajúca, predstierajúca, závislá, drzá. Najviac bude pasovať označenie zúfalá mrcha. Veľké dieťa, čo chce svoju hračku. Dievča, čo vlastne nikdy nedospelo, ale všetci okolo nej to dokázali. Krásne ženy to majú v živote občas naozaj ťažké. Raz ráno sa prebudia a zistia, že ...Skvelá Charlize Theron tiahne celý film na svojom hebkom chrbáte a zaraďuje Mavis do môjho rebríčku Top 10 ženských postáv. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Mladá, úspěšná, krásná, emancipovaná", na rozhraní věku hledá sebe sama… tomu bych věřil. Reitman tohle umí, navodí atmosféru, které se člověk jen těžko zbavuje. Charlize co by dospělý puberťák, která zůstala někde mezi se vrací do pomezí. Odhodlaná najit svou bývalou lásku, bla, bla… každopádně min. mně si Mavis získala, ehm. Maloměstská ironie. 6/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Červený Mini Cooper Mavis Garyové (Charlize Theron) je identický s vozem, který postava Charlize Theron řídila během závěrečné honičky ve filmu Loupěž po Italsku (2003). (Conspi)
  • Filmový štáb natáčel i v okolí světově proslulého mrakodrapu Churchill Apartments v Minneapolis. (Conspi)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

20.04.2012

Moc pěkně se nám poslední dobou rozjela. V Znovu a jinak podala jeden z nejlepších výkonů kariéry a brzy ji uvidíme ve dvou filmech, které patří k nejočekávanějším trhákům letošního léta – ve fantasy… (více)

Reklama

Reklama