Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade má aj jednoduchá hra na mačku a myš v jednej maličkej bankomatovej búdke svoje čaro. Ktovie, ako by som reagoval na mieste tých teenagerov, či by bolo lepšie vybehnúť (veď všetkých troch naraz tak ľahko nechytí), alebo sa mu postaviť tvárou v tvár, traja proti jednému zabijakovi, hm, istá šanca by tu bola. Alebo možno nie. Keď totiž tí traja chudáci videli, že zabijak sa so svojimi obeťami nemazná a bez problémov si poradí s náhodným okoloidúcim či s ochrankárom, rozhodli sa čakať na pomoc, otázne je len to, či sa im to napokon oplatilo. Dokonca sa dočkáme aj jednej scénky, pri ktorej som sa schuti zasmial. Slušné herecké výkony, pekná kamera, hlavné postavy aspoň kúsok premýšľali (teda väčšinou). Pre mňa parádne odvedená robota a jedno viem celkom určite: Nechcel by som mať za pätami takého potvorského, prefíkaného a vychcaného zabijaka ako bol tento tu! ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, ale zato slušne napínavý thriller. Kto má rád filmy odohrávajúce sa na jednom mieste s minimom postáv bude určite spokojný. Je to Brooksov debut a nie zlý, takže tohto týpka budem naďalej sondovať a dúfať, že ma v blízkej dobe opäť poteší. Nieje to úplná bomba a náročnejšieho diváka možno neosloví mierne prostý scenár, ale fanúšikov horroru (v tomto prípade skôr thrilleru) určite "BANKOMAT" nesklame. ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Film plný hloupostí, ať už menších (ale přesto k zamyšlení), tak přímo do očí bijících. Já obvykle nejsem ten, co chytá každou scénu za racionální konec, ale tohle mi prostě nedalo a nad některými situacemi a rozhodnutími postav jsem se musel pozastavovat. Onen záhadný věznitel nepůsobil moc děsivě a nijak moc se v průběhu filmu nepředvedl, což jsem čekal do poslední chvíle, že se stane. Samotné trio pak není nijak zvlášť trýzněno během svého pobytu, takže pokud čekáte skupinu lidí, která bude trpět a strádat, tak tady se toho nedočkáte.Koukatelný to bylo, ale že bych to musel někdy vidět znovu, to opravdu ne. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

ATM: Ass To Mouth je fakt jak, když vám někdo nasere z prdele do huby. Jeden z nejdementnějších slasherů, co jsem za poslední roky viděl. Trojka kravaťáků po lobotomii se dobrovolně zavře v budce s bankomatem místo toho, aby před tim nemluvnym bubákem v zimní bundě utekli... následuje sled více či hodně kreténských situací, který by nevymysleli ani chovanci psychiatrický léčebny. Záporák absolutně bez charismatu a ten titulkovej dovětek, jak to měl týpek krásně promyšlený a narýsovaný (nejspíš student stavební průmky!) mě vyloženě vytáčel! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jsou projekty, u kterých si divák vyloženě říká o to, aby šly rovnou na věc. ATM však nabízí dvacet minut tlachání o ničem, než se dostaneme k tomu, oč tu běží. O moc lepší to ale nebude. U následujícího děje totiž musíme mnohokrát přivírat obě oči, abychom přešli některé hodně šílené momenty, které poskakují na hranici logiky a divácké trpělivosti. Tvůrci se nám snaží namluvit, že jde o další z kousků á la Schumacherova Telefonní budka. Samozřejmě, že nejde!! Absence motivace, absence atmosféry, absence napětí, absence nějakého skutečně překvapivého momentu. Hlavní drtič lidských orgánů a osudů není žádný mluvka, jen magor, co zbožňuje pravítko, fixu a svou bundu s kožíškem. Ospale moc nevypadá, peníze si vybrat taky zrovna nechce, nicméně strach z něho opravdu nejde. Hra na kočku a myš tak uspokojí hodně nenáročné diváctvo, protože ostatní musí být zákonitě nasraní, že jim tahle sešlost 3 + 1 vzala půl druhé hodiny života. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno