Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Game90 

všechny recenze uživatele

Trojica kolegov sa po firemnom večierku ocitá v bankomatovej búdke (v Amerike majú na to búdky), kde ich uväzní maniak v kapucni. Vnútri sú relatívne v bezpečí pretože chlapík dnu nejde kvôli kamerám. Ale všetci naokolo sú vyčistení. Pre mňa naozaj vydarené a nezvyčajné. Postavy sympatické, napätie bolo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, že to bolo pekný zážitok, sledovať túto snímku. Asi každý hororový priaznivec chce mať tie úvodné kecy rýchlo za sebou a netrpezlivo sa vyhliada maniak, ktorého imidž je tak nejako štandardný, videný už aj v iných hororoch, ale uveriteľný a pôsobivo umocnený tým, že nevieme, kto sa v kapucni a teplej zimnej bunde skrýva. Po nevyhnutnom zoznámení sa s hlavnými postavami príbehu sa rozbieha atmosféra strachu, beznádeje a psychologickej drámy. Film má od desiatej minúty spád a nepoľavujúce napätie, maniak je pomerne vynaliezavý a nie je to žiadny táraj a jeho motivácia je na zamyslenie a je zároveň originálna. Dobre natočené, dobré herecké výkony, sympatickí herci. Snímok je tu veľmi podhodnotený. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...JE JEDNA HODINA PO PŮLNOCI. JAKEJ JINEJ DŮVOD MŮŽE MÍT CHLAPÍK, KTEREJ ZŮSTANE STÁT UPROSTŘED PRÁZDNÝHO PARKOVIŠTĚ?“..... /// To si takhle dva mládenci a jedna slečna vlezou do automatu na prachy. Do tý kukaně – takový ty prosklený, kde vám bezďáci nečuměj přes rameno. Prdelky prdelky a najednou zjistěj, že jim sice nikdo nečumí přes rameno, ale rovnou na celou budku. Je noc a parchant venku nevypadá zrovna vospale. Spíš má nějakej problém, vo čem se přesvědčil kolemjdoucí spoluobčan, jehož držka poznala tvrdost asfaltu. V ,,kukani“ začíná panika. Tři mladí lidé se mění v dementy a já se lituju, páč mě čeká ještě hodina a čtvrt. Začíná pokus o vytvoření psychologický atmosféry mezi nimi a pokus o stvoření šílenýho maniaka. Všichni, kteří jsou zvyklí řešit u filmu pičoviny – bič pryč! Dementi se stávaj ještě většími (dementy) a i já to špatně snáším. Ale proč kritizovat něco, vod čeho se přesně tohle dalo očekávat. Prostě nenáročná dramatická podívaná o tom, jak 3 dementi nemůžou vyzrát na pána v bundě s kožíškem. Počty obou družstev se postupně srovnávaj, protože vítěz může bejt jen jeden (ale to věděl už i starej MacLeod ). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám ještě většího dementa, než jsem já. 2.) Potřebuju rychlokurs na ošetření díry po šroubováku. (V krajině břišní). 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

ATM: Ass To Mouth je fakt jak, když vám někdo nasere z prdele do huby. Jeden z nejdementnějších slasherů, co jsem za poslední roky viděl. Trojka kravaťáků po lobotomii se dobrovolně zavře v budce s bankomatem místo toho, aby před tim nemluvnym bubákem v zimní bundě utekli... následuje sled více či hodně kreténských situací, který by nevymysleli ani chovanci psychiatrický léčebny. Záporák absolutně bez charismatu a ten titulkovej dovětek, jak to měl týpek krásně promyšlený a narýsovaný (nejspíš student stavební průmky!) mě vyloženě vytáčel! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Největší problém je (jak tomu u béčkových thrillerů bývá) v naprosto nelogickém chování postav. Jinak herci, režie a vše ostatní funguje celkem fajn, ale kdyby se všichni chovali normálně a film skončil po deseti minutách, tak by to zřejmě taky za moc nestálo. Poslední ranou z milosti byl naprosto příšerný závěr. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama