Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Moc americké! Moc neuvěřitelné! Když jsem balil svou přítelkyni, takhle to neprobíhalo:) Ty amíci, aby si u každého banálního příběhu neodpustili nějaké to násilí, jako by říkali (teď parafrázuji) "Bez násilí to nikdy není vono"...A ty dialogy: Mladý "fakan" se loučí s otcem své dívky se slovy: "Rád jsem vás poznal." Dvě ** jen pro M.Wahlberga ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Žeru doplňovat si filmografii oblíbených herců a Marky Mark je jedním z nich. Paradoxně je jeho kariéra už od počátku, kdy přešel z hudebního průmyslu, plná zajímavých filmů, jejichž retro obsah plně doceníte až v kontextu jeho současné herecké oblíbenosti. Tak či onak, Milenec nebo vrah pro mě není žádnou velkou neznámou, film jsem viděl za svých pubertálních let někde v bedně a už tenkrát mě vůbec neurážel a kupodivu se tak neděje ani po téměř dvaceti letech. Mark je prostě ten typ herce, co může hrát lover-boye i grázlíky a stejně mu to žerete i s navijákem. Což je vlastně podstata i tohoto snímku, kde mu na špek skočila rovněž mlaďoučká Reese Witherspoon, které to zde mimořádně sluší, přestože jí teče ještě mlého po bradě... Nebo že by to nebylo mlíko??? ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat spoilery!! Takhle podhodnocený thriller jsem neviděl roky! Z hlediska psychologické stránky absolutní špička v teen/Thriller žánru! Psychologický vývoj perfektního Marka Walhberga z místního,citlivého frajírka po neuvěřitelnou Psycho sviňi, až se vám bude chtít brečet! To co předváděl mi místy vyráželo až dech! Film bych rozdělil na tři části, kde v první vidíme klasickou teen seznamovačku plnou vzrušení a radosti, ve druhé fázi vidíme quantum zvratů,nečekaných překvapení a ve finishi příjde Home Invasion napínavý jako tangáče mé sousedky! Malé,thrillerové překvapení,které mě psychicky zničilo ! 80% ()

rochelka 

všechny recenze uživatele

Thriller s hustou atmosférou a skvělými hereckými výkony! Podívaná u které se rozhodně nudit nebudete...stačí vypnout mozek a snažit se moc nevnímat logické pohnutky záporáka ( i dalších postav ) . Je pravda, že závěr byl už opravdu hloupý a scénář mi přišel dost slabý, ale tohle všechno jsem ochotna přehlédnout díky hereckému výkonu Marka Walberga. Z toho jeho úsměvu mi běhá mráz po zádech ještě teď. ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller, který mě nadchnul. Je typ filmů, na které se kouknete jednou a stačí to a taky je typ filmů na ketré se kouknete znovu. Milenec nebo vrah rozhodně patří k těm na které se kouknete jěšte nekolikrát. Když si vezmete že je to natočeno podle skutečné události tak z toho mrazí jěště více. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama