Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler, v ktorom po prvých 20 minútach budete presne vedieť predvídať čo sa stane, kto za tým bude stáť a ako to celé skončí. A to naozaj nepreháňam, takto predvídateľný film bez čo i len náznaku prekvapenia alebo nejakého zvratu som už dlho nevidel. Mimo toto negatívum sa však nedá na veľa sťažovať. Natočené to je slušne, postavy sa správajú v rámci možnosti logicky, na Reese Witherspoon a Alyssu Milano sa veľmi príjemne pozeralo a Mark Wahlberg svoj prerod z okúzľujúceho mladíka na vyšinutého psychopata zvládol obstojne (aj keď nie vynikajúco alebo nezabudnuteľne). Priemer na 1 pozretie a na zabitie dlhej chvíľky. 50-55% PS: horor to nie je ani náhodou ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Moc americké! Moc neuvěřitelné! Když jsem balil svou přítelkyni, takhle to neprobíhalo:) Ty amíci, aby si u každého banálního příběhu neodpustili nějaké to násilí, jako by říkali (teď parafrázuji) "Bez násilí to nikdy není vono"...A ty dialogy: Mladý "fakan" se loučí s otcem své dívky se slovy: "Rád jsem vás poznal." Dvě ** jen pro M.Wahlberga ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

A to jako architekti v Seattlu netuší, že když jim někdo zdemoluje auto a ještě jim tam zanechá vzkaz, je nejlepší zavolat policii? A co ten hlídač odnaproti, ten taky klíďo píďo opustí velín a jde si hrát s pistolkou, aniž by to nahlásil? Nojo, ale kdyby se postavy chovaly logicky, tak by nebylo o čem točit, že jo?! Mlaďase by zadrželi a finito. A takhle jsme se mohli pěkně bát..... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nám film spíše připomínal romantické drama, kdy mladá nezkušená Nicole objevuje tajemství a krásy první lásky. Nevinně vypadající chlapec jí okouzlil na první pohled a vůbec na ni v ničem nenaléhá. Typický průběh většiny romantických filmů, který ovšem tady začne nudit. Protože se skoro prvních 20 minut vůbec nic neděje, tak mě k životu opět probudila famózní jízda na horské dráze, kdy jsem začal tiše závidět. Potom se to konečně začalo trochu víc rozjíždět a David začal ukazovat pomalu svojí pravou tvář. On i jeho kamarádi jsou pěkná kvítka a hlavně děvčata si nemůžou být v jejich společnosti ničím jista. První náznaky agresivity jsou ještě odpuštěny, ale poté co se do jejich vztahu začne angažovat otec Steve, tak se film konečně rozjede. Největším zážitkem a zrovna i nejlepší část filmu přijde zhruba posledních 15-20 minut před koncem. Zde se projeví naplno zvrácenost a krutost hlavní postavy a nastane menší teror, který je ale bohužel taky jen průměrný. Ve srovnání s filmem Funny Games U. S. je to jen nevinné laškování. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Horor to z podstaty príliš nie je, solídny thriller prameniaci z naturálneho ľudského zla so začínajúcim Wahlbergom však áno. Ryžu príliš nemusím a tu mi občas vadila, viac ma potešila prítomnosť Petersena a Alyssy Milano. Keby nebolo pár skutočne fatálnych do očí bijúcich chýb (ako napríklad Ryžine dokonale plynulé vycúvanie do zákruty v plnej rýchlosti), hodnotenie by bolo vyššie. ľudsky diabolského Wahlberga môžem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama