Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo ... A tohle je paráda!! Fakt povedená věc, zvlášť v dnešní době, kdy mě osobně horor skoro nemá co atraktivního nabídnout, tak tohle sedlo!! Když už se má jednat o klasickou slasherovskou vyvražďovačku, tak ať je to pořádně ujetý, má to skvělej vizual, rychlej, totálně ujetej spád a excelentní gore. A tohle má přesně všechno. Gore sice nejsou nějak extra reálný, ale ten film srší obrovským počtem nápadů a jsou zde věci, který jsem ještě neviděl. To se prostě počítá, že jsem se fakt pobavil, zasmál, chvílema kroutil hlavou a chvílema koukal na těch pár wtf scén s otevřenou hubou. Na dnešní dobu superzábavnej skvost, kterej by rozhodně sedl na nějakou domácí párty. Takhle to má vypadat, nebo může vypadat, takhle to i já, zarytej "NE-fanda" slasherů můžu. Doporučuju!! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že snímek vznikl z popudu (minimálně mimo Británii nepříliš známého) komika Rosse Nobla lze od něj očekávat velkou dávku originálního humoru a, čímž většinou snímky komiků trpí, nekompaktní děj. První předpoklad se plní jen z části. Neotřelý způsob humoru je použit zejména ve velmi zdařilých scénách mordů, které jsou hlavní devizou snímku. Vynikají zejména nápaditostí a použitím slow motion. Krom jednotlivých vražd ovšem Stiches trpí značným nedostatkem tvůrčí invence, což je citelné v každé scéně, kde absentuje klauní zabiják. Ostatní postavy nemají šanci děj nijak táhnout. Herecké výkony jsou mdlé, a herci nemají absolutně žádné charisma, což činí sledování neoriginálně konstruovaného děje o to útrpnějším. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem se tak trochu zaměřil na filmy s klaunskou tématikou a tak jsem samozřejmě nesměl opomenout ani tuto nepříliš známou irskou hororovou komedii. Už jen proto, že nejde jen o další tuctovou zápletku, jak by se na první pohled mohlo zdát. Sice i zde se tvůrce držel „osnov“ slasheru, ale okořenil je slušnou dávkou černého humoru, gore i bizarních situací. Čímž si samozřejmě získal alespoň částečně mé sympatie, protože přestože neměl moc zkušeností, dokázal se s tím poprat a připravit mi několik opravdu vydařených momentek. Největší pozornost si samozřejmě zaslouží klaun "Stitches", který se ještě v reálném životě řadil spíše mezi loosery (což bylo vidno nejen jeho buranským chováním, ale i nepříliš povedenými čísly). Ovšem ve chvíli kdy díky rituálu svých kolegů dostal šanci svou show dokončit, se druhé šance chopil s velkou grácií a své oběti rozhodně nehodlal ušetřit. S některými z nich si opravdu vyhrál a divák se tak dočká nejen morbidních momentů, ale i pořádné dávky gore (tu odletí hlava, tu dojde řada na oko či mozek…). To vše navíc okořeněné jeho typickým černým humorem (hláškami). Co se jeho protivníků týče, tak jde o klasickou bandičku dospívajících děcek, kteří tu jsou vlastně jen do počtu, aby bylo koho zabíjet. IQ moc nepobrali, ale za to jim už stačil zachutnat alkohol i drogy a nadešel čas i pro sexuální radovánky (v určitých scénách si tvůrci jistě vzali inspiraci z Prciček). Ale to že se jim producíruje po baráku mrtvý klaun – to už většina z nich nechala bez povšimnutí. Krve z nich však stříkalo dost a to tu přece šlo především… ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENHLE KLAUN NENÍ NA LEGRÁCKY….UŽ NÉ!“...... /// Žil byl jeden klaun. Ftipnej von byl, to jo, takže to mohl bejt dost dobře brácha úchylnýho Santy. K jeho smůle, ale (některý) děti nesdílely jeho smysl pro humor …. KLAUN, KTERÝ NEDOKONČÍ SVOJE VYSTOUPENÍ, NEMŮŽE ODPOČÍVAT V POKOJI! Po pár letech dostává milej Pukavec příležitost dokázat, jestli mu ftip zůstal i po smrti. Barák plnej jeblejch parchantů, co maj (nechtěně) na jeho vystoupení sedadlo v 1. řadě se už nemůže dočkat. … Takovej mix humusu a vražd, co se snaží bejt vtipnej (jé, jako ty!...teda já!). Vobčas se to daří, vobčas míň a kdyby ten film byl jen vo tý ,,praštěný“ půlhoďce, hovno by se stalo. Píčovina pro sběratele hovadin, která může zklamat milovníky napětí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože Alice Cooper. 2.) Protože klauny vidím všude, i když nejsu zhulenej. 3.) Protože na pořádných narozeninách vždycky někdo chcípne! (tý kočky mi bylo fakt líto….(čtyřnohý)) 4.) Thx za titule ,,petrik1“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně navnadil a já jsem očekával, že se z klauna po návratu stane něco jako Funny Man, ale bohužel. Přesto se jedná o docela roztomilou blbinu plnou mozků a střev a taky sympatických herců. Až budou příště Amíci hledat herce pro ty svoje romantický hovadiny, ať si skočej do Irska. Třeba pak aspoň čtvrtina z nich bude aspoň trochu koukatelná. 50% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama