Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Já to vždycky věděl, že tihle klauni jsou pěkní parchanti, o to spíš, když je to klaun-zombie... Výborná hororová komedie z Irelandu (no vida a to jsem u Grabbers psal, že je to nejspíš na dlouhou dobu poslední irský horor. A to mi Stitches sedl ještě víc), s klaunem, co je FAKT vtipnej a navíc má stejnej chraplavej hlas jak Tom Hardy :-) Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale za stíhací scénu na tříkolce ještě jednu přihodím :-) Gore sice digitální a spíš srandovní, ale zmrzka z mozku nebo nafouknutá hlava byly, narozdíl od umlácené kočky, fajn... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zcela typický koncept. Děti někomu v mládí ublíží (konkrétně někoho zabijí) a dotyčný vstane z mrtvých a po letech přijde dětem vše vrátit i s úroky. Dokonce se na druhé straně naučil nějaké ty "kouzla", která mu během života absolutně nešla. Čistokrevná komedie, kde se divák může těšit na řady velice originálních zabití. Už po úvodu je člověku zřejmé, jak se to bude celé vyvíjet a jak to celé dopadne. Film nemá ani minimální potenciál diváky čímkoli překvapit. Opravdu vsází pouze na humor, který někdy funguje a někdy zase ne. Celkově jsem se zásadněji nenudil, proto dávám alespoň slabší 3 hvězdičky. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, v níž se podle klasického schématu nešťastnou náhodou zabitý klaun po letech vrací, aby se pomstil na svých mladistvých vrazích. Natočené je to pěkně, přízračný klaun má věru hezkou vizáž, omladina je poměrně sympatická, takže zhlédnutí se určitě dá doporučit. Můj osobní dojem z filmu by se však dal popsat pouze slovem "průměrný", neboť mi k mé smůle nepřijde vtipný zdejší způsob "zábavných úmrtí". Ukopnutá hlava, deštníkem probodnuté hlava a vypíchlé oko, nafouknutí hlavy ... hahaha, to je sranda. Pro milovníky podobných gore blbůstek to ale bude ještě o třídu výš. PS: Jestli mě něco na filmu opravdu pobavilo, tak scéna zkoušení devíti kočičích životů :-D ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ten klaun už za života bol zlatíčko.To jeho vyjadrovanie bolo ukážkovo srandovné.Tá jeho skoro nehoda ktorá ukončila jeho život bola viac než efektná.Klaun ktorý vstane z mŕtvych a len preto aby pozabíjal pár puberťákov ktorý môžu za jeho skorým odchodom na skoro večnosť.Príbeh bol jednoduchý, všedný a nič nové neponúkol, čo by nebolo v iných filmoch. Čierny humor tu bol a naozaj ho bolo veľa a tak zábava to bola hustá a parádna. A spracovanie bolo svižné a nenudilo. Ako prišiel ten trocha hrôzu naháňajúci klaun na scénu tak to malo aj krvavo červený gore festival. Asi prvý film ktorý nemá logiku a logicky uvažujúce postavy a aj tak sa mi páčil. Ale páčila sa mi ta srandovná drsnosť ako vo filme Diabolský Santa tam to bolo podobné. Veľmi výživný film čo sa týka nechutností, krvi, vnútorností a iných zvrhlých vecí, tak u mňa spokojnosť. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pokud se odpoutáte od puberťáckého humoru a myšlení (myšlení? Really?) a počkáte si v ději, až se z tragického klauna stane zombík, dočkáte se docela slušného gore. A to takového, že říkáte "fuj" a zároveň se provinile pohihňáváte, protože... takového pěkného pejska ze střev jste už dlouho neviděli... a tak dále, oční bulva, mozeček, dokud se mladí trochu nevzchopí a nezačnou se zombíkem trochu bojovat. Ale stejně držíte pařátek klaunovi, od pohledu sympaťák! ;-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama