Reklama

Reklama

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Last Light“ z pohledu survival filmů nepřináší nic nového, stejně jako nepřináší nic nového z pohledu apokalyptických filmů. A vlastně ani z pohledu hororu, když už jsme u toho. Prostě jen snaha natočit snímek, který bude mít hlavu a patu, ale nebude to nic světoborné, nevyužije se potenciál nějaké známé tváře a nudně se to odvypráví až do konce, kdy se nic moc zajímavého nestane. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podivný mysteriózny thriller, odohrávajúci sa počas 89 dní, kedy je skupinka preživších ukrytá v opustenej budove, po neznámej apokalypse. Moc nevedia o svete vonku, len to, že ich lovia podivné príšery, ktoré obliehajú budovu. No tak, ako chce ich ozbrojený vodca celú situáciu za každú cenu prečkať v úkryte kým sa neobjaví pomoc, tak začínajú mať niektorí chuť odísť a zistiť ako to vyzerá v okolí, takže sa situácia medzi nimi pomaly vyhrocuje. Celkom príjemne natočený, aj keď dosť pomalý kúsok, v ktorom sa toho dokopy moc neudeje. Miestami má však slušne hustú atmosféru a napínavé momenty, no z môjho pohľadu doplatil hlavne na to, že neukočíroval ten prehliadnuteľný námet a dokonca ani v závere nedokázal ponúknuť zaujímavejšie či výraznejšie rozuzlenie. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Maximálne nezáživný,herecky nezaujímavý a predvídateľný film.Tento brak nemá čo ponúknuť snáď ani tomu najjednoduchšiemu divákovi.Nikdy viac! 10 % ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel The Last Light je strašně nudně a nezajímavě natočený skoroamatérský počin. Lidé pohybující se s vyděšenýma obličejema po prázdné strašně děsivé budově. Film se snaží dokázat, že je konec světa...? Fakt ne! Strašně lacině to na mě působilo - 1% ()

Reklama

Reklama