Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návštěvy více než 30 vybraných metropolí, ale tak jak je neznáte, z podzemí. (sator)

Recenze (11)

Dyer Maker 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát hvězdičky 4, ale kvalita dílů značně kolísá. Praha byla obrovské zklamání. Tři čtvrtiny dílu se v Praze ani neodehrávají a zbylá čtvrtina je věnovaná ne příliš zajímavým "sklepům" Staroměstské radnice. Škoda, protože naše hlavní město skrývá pod povrchem spousty zajímavých míst... ()

Nail 

všechny recenze uživatele

I když nemám z podzemních měst všechny epizody a vadí mě občasné bulvární podání tak mě tento dokumentární seriál velice zaujal. Mám rád všelijaké tajemství skrývající se v podzemí, a které možná nikdy již nebudou objeveny. Lomy, doly a katakomby, které na Vás budou dýchat nebezpečím a krásami. Člověk se i dozví věci o kterých neměl ani potuchy. Mě se to i přes pár věcí velice líbilo, proto 5* ()

Reklama

Torall odpad!

všechny recenze uživatele

Celý pořad je odborný, jako kdyby to dělal člověk s minimální představou o čemkoliv, co se podzemí týká. Je poznat, že dokument je natáčený pro americkou veřejnost, protože jeho hodnota je absolutně nulová, jde o úplně základní logické postupy a řešení... celou dobu co jsem to sledoval, jsem čekal na nějaký zajímavý fakt, ale ten nepřišel. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé a vzrušující téma, které však trochu trpí bulvárním, konspiračním a povrchním podáním. I tak však někdy člověk až kroutí hlavou, co všechno se skrývá pod dlažbou jinak profláknutých měst. Doporučuji hlavně velmi zajímavý díl z Edinburghu. Překvapila mě i Praha, i když tam se většina stopáže točí spíše kolem nacistických podzemních továren v jejím okolí. ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

viděn díl o Paříži...kameraman měl asi celou dobu epileptický záchvat,kamera skákala sem a tam k nesnesení...průvodce pořadem napresdržku,totální amatér,který jen po americku wauje nad každou chodbou...dostal SPECIÁLNÍ povolení jít se podívat do pařížské kostnice...tak si příště kup vstupenku a nepotřebuješ speciální povolení debile :D....škoda, promarněné téma...ne po úvaze ani tu jednu hvězdu dát nemůžu, zpracování tragické,informace nulové ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno