Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Buďto je pro Scotta Adkinse Jean Claude van Damme tak velkým idolem, že mu to zastírá úsudek při výběru rolí, nebo zaměstnává nejhoršího hereckého agenta v Hollywoodu. Jak jinak si vysvětlit, že se stále nechává uvrtat do matných béčkových story, v nichž dostává prostor vše, vyjma jeho fyzických schopností, které jsou i při té trošce, kterou film nabídne, stále v dimenzi, která odporuje možnostem obyčejných smrtelníků. Člověk nečeká antické drama, ale taková rutina dneska pomalu nemá co dělat ani v regále videopůjčoven. [PS: Jeanova hra na housle je jeden z nejbizarnějších momentů dějin kinematografie.] ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Je mi naprosto jasne, ze Adkinsov filmovy vzor je Van Damme. Dokazal by som sa preniest cez klise scenar aj absenciu PORIADNYCH akcnych scen, ale co ma ubija najviac, je to, ze Van Damme aj Adkins sa snazia o akysi ackovy herecky vykon, pricom obaja dobre vedia, ze na to nemaju. A na priemer strhava film aj to, ze je zlto-hnedy film. Dokazem pozerat cierno-biele filmy : Sunset Boulevard, Citizen Kane .... to je v poriadku, ba dokonca dokazem pozerat neme filmy 20. rokov. Ale mam kurevsky problem so zlto- hnedymi filmami. 5 % ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Sarkastické poznámky verbala sa dajú brať za výstižné, taktiež nechápem to filtrované osadenie akéhosi kinoboxu v pozadí. Príbeh disponuje roztržitými obrazcami roztrasených difi efektov, občas v istých úsekoch sa film tvári na čosi inteligentnejšie ako typické vandammeovské béčko a v následnom šote sa však horkokyslo odhalí. Z jeho výzorovej premeny (ako Van Dammeho osobitne) možno s istotou tvrdiť, že sa hodí na záporáka a v Expendables 2 to neskôr zúžitkoval. Len by to trebalo prísť s lepším scenárom a vedieť navodiť fikčný svet nielen v oblasti 1 exteriérového bytu (teda no, jeho navodenie je tak "reálne", že reál(ň)e reálne a polícia sa zrejme presídlila do krajín tretieho sveta)... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasické céčko totálně podělané kvality. Ale co šlo ještě podělat, to se taky podělalo. Počátek všeho je naprosto strašný šedý filtr, který z filmu dělá opravdu hnusné podívání. Dále snad až za hranou jsou záporáci, kteří si vesele vraždí i skoro hlavní postavy a řežou a podřezávají až běda. Fakt hnus. Dalším záporem jsou opravdu debilní dialogy, kdy některé věty totálně nedávají smysl – např. když postava pronese v Rumunsku, že by hrdina měl odjet ze Států (čili já pochopil z USA), nebo když hlavní postava z Ukrajiny se do ní dostane během pár chvil autem z Rumunska. Bohužel opět zde dostáváme smutnou a trpící postavu Jean-Clauda Van Damma, který jedinou bojovou scénu se Scottem Adkinsonem zvládne, ale jinak předvádí svou typicky neemocionální postavu, která si jen těžko získá u diváků sympatie. A Adkins nepředvede vůbec nic, lépe řečeno mu to režisér a choreograf neumožní. Velmi slabé dílo, které zachraňuje jedině dabing Jiřího Pomejeho v roli Van Damma. Hudba: Neal Acree ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak tohle může mít přes 60%. Nechápu, jaktože drív byla akční béčka zábavně blbá a najednou to nejde. Poměrně jsem se těšil na nějaký nobrain výplach a dostal jsem debilní selanku o tom, že i nájemní zabijáci jsou fajn lidi. Jo a co režisér chtěl říct těmi prapodivnými filtry, by mě opravdu zajímalo. 30% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) zmlátí souseda, který předtím zmlátil pro změnu svoji přítelkyni, zůstane na zemi po souboji pásek. V následujících záběrech se však již znova pásek neobjevuje. (masekjc)

Reklama

Reklama