Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Freddie (Tom Hardy) je zrovna propuštěn z vězení, kde udržoval vztah se svým mafiánským šéfem Ozzym (Brian Cox). Před věznicí ho čeká jeho nejlepší kamarád z dětství Jimmy (Shaun Evans) a společně se vydávají do spárů londýnského podsvětí, které ovládá mafie, drogy a zbraně. (Cliff Booth)

Recenze (190)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tom Hardy. Křiklavé osmdesátky. Sychravý Londýn. Pouliční nasranost. Nezkrotný chtíč. Tom Hardy. Kožené devadesátky. Síla drog. Špína podsvětí. Nespoutané násilí. Tom Hardy. Tenkrát v Americe je nesmrtelná klasika. "Tenkrát v Anglii" má slušné předpoklady se jí stát také. A sežeňte si kompletní, téměř tříhodinovou filmovou verzi. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Mám rád neverbálnu komunikáciu Toma Hardyho a veľmi, naozaj veľmi sa mi páči spracovanie tohto seriálu. Napriek tomu, keď som sa snažil bratovi opísať dej seriálu, nemal som mu toho veľmi čo povedať. Atmosféra hrala, psychológia spievala, ale texty a nejaké posolstvo mi unikli. V hlave, ani v srdci mi neostalo nič, na čo by som mohol spomínať. Tak len ľutuje, že sa réžia vyhla všetkým psychopatickým brutálnym scénam. ()

Reklama

exhoubus 

všechny recenze uživatele

Pozor, tento komentář obsahuje spoiler. Tento seriál se mi líbí především kvůli nemilosrdnosti a chladnokrevnosti (nevím, jak jinak to říct) Freddieho (Tom Hardy). Například když nepřijde k porodu svého dítěte jen proto, že se zrovna musí jít pomstít svému otci za to, že opustil jeho matku, to už mi přijde trochu moc. Jako by to nemohlo půl dne počkat… ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Postava Toma Hardyho nejde popsat, takovou hereckou kreaci prostě musíte vidět! Britský seriál, o kterém čeští distributoři zřejmě v životě neslyšeli, by si rozhodně zasloužil vysílání na některém z tuzemských kanálů. Alespoň, že zde má tak působivé hodnocení. Jednu hvězdičku sundavám za poněkud nezáživnější třetí díl a také za dost nevýrazného hereckého představitele Jimmyho, ale zbytek stojí opravdu za to. Hlavně závěr druhé epizody mě hodně zasáhl. Dost dobré. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Britské drama zpočátku trochu vázne, protože očekáváte další omletou historku o vzestupu jedince na vrchol skrz zločin s momentálně cool hercem. Tím se nenechte zmást. Ve skutečnosti je to několikaletý příběh jedné rodiny a dávného kamarádství, které se dostávají na pozadí obchodu s drogami do víru vlivem postavy Toma Hardyho. Asi od druhého dílu, kdy seriál tuhle rovinu zdůrazní, děj začne odsýpat, napětí houstne a vy jen očekáváte, co z toho bude za průser. Většina diváků se bude těšit na Toma Hardyho (a ten potěší v opravdu neobvyklé roli), ale ostatní členové rodinného klanu mu tvoří výbornou hereckou protiváhu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Úloha Freddieho Jacksona (Tom Hardy) bola pôvodne ponúknutá Dannymu Dyerovi, ktorý ju odmietol. V roku 2022 uviedol, že toto rozhodnutie ľutuje. (Arsenal83)
  • Tom Hardy hraje v seriálu švagra Charlotte Riley, ve skutečnosti však byla dvojice zasnoubená. Herci se poznali v roce 2009 během natáčení seriálu The Take (od r. 2009). Setkali se také během natáčení snímku Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (2009). (Cliff Booth)
  • Hlavné natáčanie seriálu sa konalo v Dubline. (Arsenal83)

Reklama

Reklama