Reklama

Reklama

Mickeyho továrna na smích

  • USA Mickey´s Laugh Factory
USA, 2005, 56 min

Obsahy(1)

Přesně 18. listopadu 1928 se na stříbrném plátně poprvé objevil malý kurážný myšák jménem Mickey a rozhodl se dobýt svět. O více než 75 let později je stále mezi nejoblíbenějšími kreslenými postavičkami. Teď si můžete užít ty nejlegračnější příběhy, které kdy natočil.

Obsahuje:
1 - Mickey a ztřeštěný budík
2 - Obchod s orgány
3 - Mickey zkouší vařit
4 - Mickey staví letadlo
5 - Čištění ulic
6 - Mickey má nové auto
7 - Žvýkačka
8 - Mickeyho velký den
9 - Mickey popleta (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Bohužel na rozdíl od DVD Donadlova továrna na smích jsou na tomnto výběru jen samé nové příběhy, které těm klasickým nesahají ani po paty........ ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Druhý souhrn toho nejlepšího z Mickeyho scének. Jeho výborné kuchařské umění, dobrodružství s novým autem a další. Společně s DVD Mickeyho má každý rád to u nás běží od rána do večera. Jen by se daly vynechat ty vstupy s vtípky. Tohle se u nás nechytlo, stejné to má Donaldova továrna na smích. I po těch letech jsou Mickey a jeho přátelé jedni z nejoblíbenějších postaviček dalších generací (a to mají dnes sakra moc na výběr), takže skvělá práce Disneyho. ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

Opravdu nepovedené novodobé díly. Oproti Donaldově továrně, která sestává ze skvělých klasických epizod, je tento výběr ubohý. ()

Reklama

Reklama