Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní pilot dementního sitkomu, kterému se směje asi jen producent filmu. Herci se pitvoří a dělají doslova a do písmena blbce z diváků i ze sebe samých. Co však uplně vymaže mozek i úsměv z obličeje - absolutně film postrádá špetku komedie! Jak se někdo může bavit plejádě buranských a nechutných vtipů? Už jen chybělo, aby se Mário Kubec pokakal. Tohle je důkaz, proč by se u nás nemělo točit všechno! Vážení tvůrci a herci nestydíte se za sebe?! ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se někde objeví Khek Kubařová a hlavně Mário Kubec, zavání to průserem. A doplní-li tuhle toxickou dvojku esa typu Vondráčka, Klepla, Leichtové a Rumla je na průser zaděláno. Měla-li tohle být propagace westernového městečka v Boskovicích, tak to byla reklama, ale negativní...Do Westernstory 2 doporučuji přibrat ještě Otakára Schmidta a bude to pecka, věřte mi... ()

Reklama

Legas odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, pane "režisére", dojalo mě to, jak jste říkal na předpremiéře. A teď informace pro diváky. Trailer přesně vystihuje celý film, tzn. pokud se vám zdá zábavný, klidně naskočte na koně a dorazte do kina na film, kde jezdí pošťačky na babetách a nýmandi bezdůvodně loví užovky po celou stopáž filmu. Pokud se vám upoutávka zdá nevkusná, nevtipná a snad i urážející váš filmový vkus, na návštěvu kina raději v klidu zapomeňte. Nebo si hoďte mincí, ale pak tu v komentářích nenadávejte, že to byla strašná sračka, protože si za to můžete sami. ()

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad jak z praku! Pár pěkných obrázků se sem tam vykřesat podaří, ale ani to nedokáže zastřít chuť chemického prefabrikátu, co chvilku šumí a pak se rozpustí. Aneb jaký může být film na jehož plakátu se Petr Vondráček ohání sádrovými faly? Moje intelektuální já umřelo. Sorry v názvu filmu až nečekaně trefné. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Na této tragédii je jedinou pozitivní věcí pouze příjemné prostředí westernového městečka. „Komedie“ Westernstory je plná stupidně primitivního či vyloženě trapného humoru, herci až na pár výjimek hrají otřesně, scénář už hloupější snad ani být nemohl. Naprosto zbytečně vyhozené peníze. 1/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Několik let před začátkem samotného filmování byla ve westernovém městečku Boskovice natočena ukázka se záměrem přilákat sponzory a získat prostředky. Jeden z hlavních protagonistů Mário Kubec se do dobového místa natolik zahleděl, že se stalo jeho novým bydlištěm. V Boskovicích si našel i práci, se kterou shodou okolností skončil současně se závěrem natáčení. (oje)
  • Natáčení probíhalo ve westernovém městečku Boskovice u Brna. (M.B)

Reklama

Reklama