Reklama

Reklama

Dívka odjinud

(seriál)
Kanada, (2010–2015), 56 h 18 min (Minutáž: 43–44 min)

Hrají:

Anna Silk, Kris Holden-Ried, Zoie Palmer, Ksenia Solo, Lee Rose, Emmanuelle Vaugier, K.C. Collins, Richard Howland, Kristi Angus, Kim Roberts, Hubert Boorder (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Lost Girl je fantasy seriál, ktorý začala vysielať stanica Showcase. Príbeh sa točí okolo hlavnej hrdinky menom Bo (Anna Silk), ktorá má nadprirodzené schopnosti a živí sa sexuálnou energiou ľudí. Ako malá vyrastala so svojimi rodičmi a ani len netušila čo sa v nej skrýva, až po jej prvý pohlavný styk, keď vysala z jej priateľa život. Teraz, sama a vydesená vyráža na cestu životom pričom zistí, že patrí medzi druh Fae, známy najmä z legiend. Aby toho nebolo málo, taktiež zistí, že ako Fae nie je sama a tak sa vydáva zlatou strednou cestou medzi Fae a človekom, aby odhalila tajomstvo svojho pôvodu. Spolu s jej ľudskou parťáčkou Kenzi a Dysonom, sexy policajným detektívom tak týždeň čo týždeň pomáhajú ľuďom alebo Fae dostať sa z ich problémov. (U_S_O)

(více)

Recenze (56)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nevěřila, že se ze seriálového průmyslu někdy vyloudí něco takhle divného a zvráceného. Něco co se snaží upoutat diváka už jenom tím, že se v ději hned od prvního dílu vyskytuje sexuální podtext..Toto téma s obludami a jejich žití mezi "normálními lidmi" je už trochu více omšelá věc a rozhodně by se to dalo lépe vymyslet. Tento seriál ale označuji za velkou ztrátu času a jakousi slátaninu nadpřirozena,alenky v říši divů a sexuálního šílenství. Nelíbí se mi to a už nikdy se na to nepodívám! ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Trick. Vex. Tamsin. Dyson. Kenzi. Hale. Postavy, které jsem si zamilovala. Zápletka mě bavila navzdory nic moc recenzím - moc jsem od toho neočekávala. Hlavní postava je sukuba, která neví odkud se vzala a kam jde... a snaží se být mermomocí "dobrá". Postupně získává přátele (kteří seriál táhnou) a zjišťuje víc a víc ze své minulosti. Příběh je místy bohužel slabší, ale je to pět sezón po pár dílech a pokud jste hodně přes fantasy a romantiku, tenhle seriál vás určitě chytne. I ve mě myslím něco zanechal. :) ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zatím mám za sebou první tři díly, nemůžu se zbavit dojmu, že sleduju klon Černého anděla s Albou. Uvidíme, kam se seriál posune, zatím se spíš nudím a necítím se na víc jak na 40%. Edit: První série dost bídná, zajímavý fantasy svět plný postav s neobyčejnými schopnostmi, ale dost nezajímavě zpracovaný. Sem tam mi to připomíná Zaklínače v současném světě, Ďáblovo sluhu rozdílnými záporáky, a konceptem především zmíněného Černého anděla, až na to, že vše zmíněné bylo narozdíl od tohohle dotaženější. Každá epizoda Lost Girl v prvních minutách jen načrtne solidní zápletku, která se v průběhu daného dílu rozmělní a hrubě nevyužije a ač jsem tak ještě neučinila, stejně mě svrběly nejednou prsty nad rychloposuvnou šipečkou. Ke všemu mi zhruba v půlce série začaly být všechny ústřední postavy (snad s vyjímkou Lauren, ale to je asi tím, že tam nepobíhá tak často) děsně nesympatické až na obtíž (vlkodláckej oficír především) a to včetně těch, které mi v prvních dílech jakž takž seděly. Uvidíme, zda přinese druhá série něco nového, nebo to bude stále taková rozplizlá břečka, u níž mám pocit, že by bylo lepší stáhnout něco jiného a přestat mrhat časem. Nejlepší díl první série - epizoda s pavoukem (já ty malý šmejdy prostě špatně snáším). Za S01 - 40% Za S02 - 60% (Zábavnost je o něco výše, ale pořád je to jen slabá tv produkce a já začínám mít pocit, že už to asi fakt sleduju jen kvůli potencionální líbačce mezi Bo a Lauren :-) Po S02E10 to se seriálem vzdávám a jdu sáhnout po jiném.) ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť na tieto fantasy haluze, inak to bolo zatiaľ dosť podpriemerné. Scenár a dialógy sú zúfalo naivné a prvoplánové a ani akcia a efekty to bohvieako nezachraňujú. Ale dlhodobá línia ohľadne pôvodu Bo vyzerá celkom zaujímavo. A čuduj sa svete, po 5. dieli mám tak trochu zvyškový dojem coolovosti - z veľkej časti vytvorený vďaka hudbe, kostýmom a Anne Silk, ktorá sa mi tiež začína páčiť. Dúfajme, že sa z toho vyvinie niečo pozerateľné.__ Po 13. dieli: stále je to pomerne slabo napísaná haluz, ale nemôžem si pomôcť, páči sa mi to. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad a úžasný potenciál! V první polovině první série určitě velice kvalitní podívaná, která udrží pozornost, trochu se veze na oblibě různých fantasy světů, přesto si buduje ten svůj, který je popravdě velmi zajímavý. V druhé polovině však následuje jakýsi propad a celý příběh je zakončený opravdu neuvěřitelně hloupě. To snad ani nemohl vymyslet člověk, který nám představil svět Fae. Závěr stál seriál jednu hvězdičku a tak jsme (zatím) na 3*. (1. sezóna - 65%) ()

Galerie (934)

Zajímavosti (2)

  • Inga Cadranel, která hraje matku Bo (Anna Silk), je ve skutečnosti o čtyři roky mladší než Anna Silk. (Chloe..)
  • Anna Silk, představitelka hlavní postavy Bo, se na začátku druhé série stala vegankou. (Chloe..)

Reklama

Reklama