Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Glee

Glee (2009)

Stačila 1 jediná epizoda a naprosto jsem propadla Glee-šílenství. Komplexnější seriál snad neexistuje. Je tady vozíčkář, židi, gay, lesba, asiati, obézní, nezpívající, postižená, OCD, těhotná... můžu pokračovat, ale bylo by to na dlouho. Netajím se ani tím, že naprosto zbožňuju tvorbu Ryana Murphyho, což nejspíš taky ovlivňuje můj úsudek. Každopádně se každou středu třepu na nový díl a pak mám týden, doslova, absťák. Sexy Naya Rivera a skvělé songy dělají divy... a taky Gleeky!

Dívka odjinud

Dívka odjinud (2010)

První co mě zaujalo, byla rozhodně postava Kenzi, která dělá seriál úžasně zábavný a druhá věc, nepřehlédnutelné jiskření mezi Bo a jinými ženami. Rozhodně se Lost Girl liší pojetím nadpřirozených schopností a rozdělení Fae na světlé a tmavé, což mi připadá daleko zajímavější než ostatní seriály. So far, it looks great!

Skins

Skins (2007)

Začala jsem 3. sérií a v životě jsem se u jediné epizody tolik nenasmála. Ze začátku jsem si říkala: "Co to probůh je za ubouhou kravinu?!" pak se to ale rozjelo a teď se od Skins nemůžu odtrhnout. Nikdy bych nevěřila, že Britové jsou schopni natočit něco tak sprostého, úchylného, lehkého, drogového a co já vím všechno možné.. Díky IT & Little Britain vím, že si umí ze sebe dělat srandu, ale takovou nálož nadávek jsem snad neslyšela ani v americkém filmu! Možná kanadském... Každopádně mi naprosto vyrazili dech a přetvořili nějaký "teen seriál" na závislost! Bezkonkurenčně nejlepší story ze všech generací mají samozřejmě Emily a Naomi.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Všichni přirovnávají Misfits k Heroes, ale opravdu...?! Je tady podoba v lidech obdařených "schopnostmi", ale to je tak všechno. Tohle je jiná liga. Už na první pohled vás praští do očí oranžová barva jejich sexy kostýmků a hned musíte tušit, že to nejsou nějací andílci, co bojují proti zlu a zničení světa a bla bla bla. Mě třeba stačí pár vět od Kelly a už se klátím smíchy. Poté k tomu přihoďte Nathana s jeho trapně pubertálními narážky na chudáka Barryho a nějaký průser, třeba v podobě vraždy "omylem" a nemusíte už nic řešit. Pokud doma skladujete staré díly Heroes, vyhoďte je a nahraďte je Misfits - já to tak udělala...

Láska je Láska

Láska je Láska (2004)

Musím uznat, že tohle je jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy shlédla. Tak realistický seriál nacpaný humorem a ženami.. Co víc si přát? ZMĚNU ČESKÉHO NÁZVU! šíleně mě irituje..! I <3 Alice ;)