Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Anime o dvojčatech Haru a Sora. Jejich rodiče zemřeli při nehodě. Oba dva se vracejí do horské vesničky Okukozome-chou, kam jezdívali za svým dědečkem a babičkou. Ve městě se setkávají s novými přáteli Nakazatem Ryouheiem a kněžkou ve svatyni Amatsume Akirou a její kamarádkou Migawou Kazuhou. Znovu se také setkají s kamarádkou z dětství Yorihime Nao. Avšak dvojčata skrývají pravou podstatu svého návratu, svůj dávný slib a místo, kde ztratili jednu cennou věc, pro kterou se vrátili. (Valgaav)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (16)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Od začiatku ma vytočilo, že anime má hneď štyri alternatívne konce. Z toho prvé tri sú celkom obyčajné, nijak zvláštne love-story. Na konci každého si autori nemohli odpustiť "zakončenie", na ktoré sa sami asi veľmi tešili, no ja som mal pocit, že toto ecchi sa v okamihu zmenilo na hentai. Tu sa dostávame ku poslednému, očakávanému príbehu. Onii-chan, fuck my brains out. A takto to ide celý čas. Neverím že niečo dokáže poraziť Koi Kaze a preto ostatné veci ignorujem.. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Animace skvělá. Opening i ending dobré. Čtyři alternativní konce byly dobrý nápad. Ale... přesně to ale, které mi nedovolí jít s hodnocením výš. Haru je namastný neslaný, Sora je naprosto nesympatická. A ze všech těch konců mi byl nejsympatičtější ten s Akirou. Na poslední tři díly jsem asi moc prudérní, ale incest neschvaluji ani v kresleném seriálu. ()

Reklama

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Anime těžící pouze z dívčích vnad kráčí po zrůdných stezkách. Nehledí příliš na důvody, které jej vedou k ukázání kalhotek, toužebně vyplazených jazýčků, lascivního kroucení prdelkou, exhibice podprsenek a ztvrdlých bradavek na hopsajících kozičkách. V Yosuga no Sora stačí neidentifikovatelné kouzlo chlapečka Haruny, který je nejnudnějším patronem pod sluncem a přece pro něj vlhnou klíny, bijí srdce a zatmívá se rozum. Skončí v posteli se svou křehkou sestrou, neukojenou služebnou, nevinnou kněžkou, samičkou z lepší společnosti nebo někým jiným? Všemi? Takový voyeur ve mně nedříme, abych to toužil zjistit. Pryč s tím po pouhých třech dílech, pročež neuděluji hodnocení. Dojem se však pohybuje někde poblíž odpadu. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Autori robili čo sa dalo, aby dostali na obrazovky nejaký ten sex. To sa im síce podarilo, ale celkový dojem to skôr zhoršilo. Naozaj pôsobí dosť silene, keď treba miešať realitu, predstavy, sny, dokonca sny vedľajších postáv a ešte aj s ničím nesúvisiace dokrútky, len aby sa mohli dievčatká červenať od rozkoše. Nie nie, obrázky nekritizujem ;-). Ale Sora mi prišla ako rozmaznané decko a jej braček Haru za sladkým úsmevom skrýval neveľmi nasledovaniahodný charakter. Takže smola. Hlavným postavám som nemal žiadny dôvod fandiť. Skôr som ľutoval tie sklamané a oklamané slečny naokolo. Záver neprekvapil. Vylučovacou metódou sa na to dalo prísť celkom ľahko. Už nebolo koho iného vyzliecť ;-). ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Prvé tri časti... vravím si zatiaľ celkom v poho anime.... no ako som si pozrela ďalšie želala som si aby bol už konečne koniec, pretože bolo to čím ďalej tým menej pozerateľné.... Úchylná incestná anime, ktorá ulahodí snáď iba otaku ecchi pre veľké prsia postáv alebo vyslovene pre úchylných ľudí... Hodnotenie sa pohybuje medzi jednou * a odpadom. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama