Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1971 "Taková normální rodinka" jsem nikdy neviděl, ale slýchával jsem, že je dobrý. A tak jsem se těšil, jaké vtipné příběhy a situace nám naservíruje film. Bohužel jsem se moc nebavil, pár úsměvných momentů tu sice bylo, ale rozhodně se jednalo o silný podprůměr. Nebudu to natahovat...35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

Reklama

cachanell 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem vícekrát psala - pokračování po xletech nemám ráda. Toto je důkaz - absolutně nezdařilé. Jednoduché, hloupoučké, snažící se sice navázat na původní atmosféru seriálu, ale bohužel, pouze se snaží. Mám pocit, že se tomuto filmu nepodařilo nic. Řada skvělých českých herců nezachránila jednoduchý nicneříkající "děj" a nijaký humor. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení, které bohužel nemá co hrát a zachraňuje situaci svým umem. Jinak se jedná o naprosto nesourodý slepenec rádobyhumorných epizod odehrávajících se v jediném pokoji. Vše postrádá příběh a divák si se závěrečnými titulky zaslouženě oddechne. Nastavovaná kaše nikdy nebude tak chutná, jako originál... ()

hrumsrt odpad!

všechny recenze uživatele

Udělat to opačně, tedy nejprve seriál, tak bych pochopil, že jde o klasickou formuli, kdy jde o "třešničku" divákům. Takhle z toho vzniklo jedno naprosté utrpení. Navíc to má takový odporný filtr, který ve mě budí dojem, že i před 50 lety měli černobílé filmy lepší barvy. Pokud to mělo nějaký vtip, já ho teda nenašel. Mají to ti starší herci zapotřebí?! Je mi trapně za tvůrce, že něco takového, kdy vzniklo.. 0%! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama