Reklama

Reklama

VOD (1)

Do venkovského domu vtrhne brutální vlčí monstrum lačnící po krvi a Sarah s přáteli musí spojit síly, aby měli aspoň nějakou šanci přežít. (Netflix)

Recenze (26)

jefff 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačích hororů je málo a zejména v poslední době ani to málo nestojí za nic. Night Wolf je slabým kouskem tohoto subžánru a nejvíce ho zrazuje naproto stupidní střihač, hloupý scénář a mdlá režie. Herci kupodivu nejsou až tak toporní jak jsem si myslel. Bohužel doporučit se tenhle snímek nedá, škoda, má i své dobré stránky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších vlkodlačích hororov, aké som videl. Vlkodlak tu skoro vobec nie je vidieť a jedine čo je vidieť z obetí je ich krv, nič viac. Slabé, nudné a hlavne blbe. to je asi najrýchlejšie zhrnutie tejto sr.č.y. To naozaj mám uveriť tomu, že postavy sa trasu strachom a aj tak myslia na trtkačku? Chvalabohu, že pán scenárista sa neunúval napísať ďalší scenár, obávam sa, že by to bolo dosť podobné. Slabučká 1* i to je na tento film asi veľa, ale veľmi nerád dávam odpad i takýmto kravinám. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, to zase bolo "dielo". Opäť jeden teenagerský horor natočený v takom štýle, že zavrime partičku idiotov do jedného domu, nechajme ich hysterčiť, vrieskať, utekať, hádať sa medzi sebou a riešiť rodinné problémy a vzťahy, a v posledných minútach ukážme príšerku, veď to by malo stačiť. Mne to však nestačí ani zďaleka. Fakt to nie je dobrý horor. Masky a záverečné rozuzlenie sa mi páčili (čiže "až" posledných 10 minút filmu), a o to viac ma mrzí, že to bolo takto odfláknuté. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Máte rádi horrory, kde není nic vidět? Pak je tento horror stvořen přímo pro Vás. V první 1/3 filmu se nic neděje. Vidíme nevlastní sourozence, kteří se mají mezi sebou pouto jako vřed na prdeli. Pak vidíme první mrtvolu. Začíná naháněčka. Upozorňuji, slaboduchá naháněčka. Stvoření vidí červeně a takže na obrazovce uvidíte červený flek. Pokud si myslíte, že uvidíte rozsápání obětí, tak jste na velkém omylu. Takže uvidíte červenou obrazovku, následuje křik oběti a pak střih. To jakési stvoření, uvidíte až 5 minut před koncem. Vše ukončí srdcervoucí scéna matky a dcery. Co z toho vyplývá? Opět ODPAD! ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mě nalákalo "from the producers of Dog Soldiers", čekal jsem tedy podobně kvalitní béčko s porcí nadsázky. 13Hrs však sází na vážnější notu a to možná nebyl úplně vhodný tah. Herecké výkony jsou slušně řečeno dost nestabilní a napětí kolísá snad ještě víc, což je u tohoto typu filmu problém. Nicméně závěrečných pár minut není úplně zlých a scénář aspoň na chvilku chytí druhý dech. Bavit se u 13Hrs budou ale asi jen skalní příznivci béčkových "hororů", nicméně pokud od toho nic nečekáte tak proč ne, slušných hororů je v poslední době málo a tohle na ten průměr podle mě (bohužel) stačí. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v nemetropolitním hrabství Surrey (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama