Reklama

Reklama

The Song of Lunch

(TV film)

Námět převzatý od básníka Christophera Reida z roku 2009 nabízí pohled na všechny útrapy středního věku. Líčí příběh setkání dvou milenců, kteří se neviděli patnáct let, na jednom ze jejich starých oblíbených míst. (sedlo03)

Diskuze

Konie

Konie (hodnocení, recenze)

Mně se to líbilo. Samozřejmě, člověk musí bejt připravenej na to, že to je báseň. Ale ani chvíli jsem se nenudila. Vlastně jsem pořád čekala, kdy Rickman udělá něco, čím by si ji znovu získal, ale pokaždý udělal opak, choval se jak slon v porcelánu. Od poloviny filmu jsem měla chuť popadnout tu flašku a omlátit mu jí o hlavu, aby se konečně probral, přestal kňourat a litovat se a zachoval se jako CHLAP!

Alan Rickman je pro mě herec, kterej je sexy v každý roli. I v těch, kde hraje zloducha, občas probleskne kousek jeho přitažlivosti. Ale tohle je role, kde je, alespoň pro mě, absolutně nepřitažlivej.  Takže třešinkou na dortu pro mě bylo to, jak dokonale dokázal potlačit svůj sex appeal, jak nesympatickej mi byl. :-)

A překvapilo mě, že ač mi byl hlavní "hrdina" tak nesympatickej, tak mě přesto občas rozesmál. 

A taky jak tu byla předvedena jedna z drobných nespravedlností, které nás v životě provázejí - zrovna, když na ni "myslel" až moc, dostal vynadáno, že na ní nemyslí. :-)))

Reklama

Reklama