Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani nepamatuji, kdy jsem dal odpad! s natolik čistým svědomím. A to už jsem filmů tohoto stylu viděl opravdu mnoho. Řekněte mi někdo, proč to bože natáčí?? Rok 2011 a efekty na bodu mrazu. "Zvířata" digitálně vytvořena jsou na pohled opravdu ku zblití. A hlavně, zvířata se nechovají vůbec tak, jak by se chovala normálně. Proč si autoři, než natočí takovou kokotinu, nepřečtou aspoň něco základního o chování zvířat? Řekněte mi proč? A jestli ten film má hlavně pobavit, tak to ani omylem, dyť to je kravina jak prase. Absolutně nepříjemné postavy, nelogické (slabé slovo) chování! Nikdo v tomto filmu nemusel umřít, kdyby se choval podle pudu sebezáchovy. Kravina na entou... A o těchto hovadinách bych mohl psát ještě hodně hodně dlouho. U filmu jsem jen valil oči. Já to prostě nechápu. A vidím tu někoho, kdo dá 5*. Za co?? ()

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nic nedokáže tak otrávit večer jako nízkorozpočtový film, s mizernými efekty, soundtrackem, který pravděpodobně vybral štáb protože byl zrovna ve slevě na čínské tržnici a dějem, za který by se mohl stydět při psaní své slohové práce i žák 6. třídy základní školy. Herecké výkony na úrovni Ordinace v růžové zahradě korunují už tak velmi mizerný filmový zážitek, který jsem shlédl pouze proto, že se na to díval spolubydlící a já se tedy díval nuceně. Tenhle film se bezpochyby řadí do série "mučících" filmů, tedy snímků, kterými lze mučit kohokoliv pouze tím, že na něj omylem přepne při večerním brouzdání a hledání toho správného programu. Fuj. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som mal možnosť vidieť zopár filmových súbojov. Versus movie. Pamätám sa na duely "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Votrelec vs. Predator", "Freddy vs. Jason", "Kramerová vs. Kramer", "Ľud vs. Larry Flynt". Vždy mi bolo jasné kto sa proti komu postaví. No a teraz som si pozrel titul "Megakrajta vs. Gatoroid". Čo je megakrajta som vedel. Obrovský plaz, gigantický škrtič. Ale čo je to gatoroid som nemal ani tušenie. Zistil som, že je to experimentálnymi anabolickými stereoidmi nadopovaný aligátor. A tiež som prišiel i na to, že tento film je ukrutná kravina. Hlúpy scénar, slabí herci, mimoriadne nevkusný soundtrack a totálne primitívne digitálne triky. * ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, úplně si dokážu představit, jak někteří mentální velikáni, kteří se mezi námi skrývají, musejí prdět rozkoší. Woe, to je námrd, pičo! Vyhlášení fajnšmekři Šprcka11, Hník a Doktor prstidlo by asi ocenili, aby vrchního sprasitele hrál Drn Srajda, ale přeci jen je to americký film a kozomrdova sláva nepřekračuje hranice našeho malého pekliště. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Velké plus dávám za překrásnou přírodu, perfektní obraz, barvy a zvuk. To byla opravdu pastva pro oči (BLU RAY). Hadů a Gatoroidů tam bylo požehnaně. Některé scény až opravdu sci-fi, jako ta, kdy had otevře tlamu a vjede do ní vlak, nebo když had kousne do vzducholodě a pak lítá jako balónek, ze kterého uniká vzduch. Také mne pobavila scéna, kdy blondýna spadne z vrtulníku z několika stovek metrů výšky do vody, která měla hloubku jen po kolena. Vstala a jen se otřepala :-) To by nepřežil ani superman. 30% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama