Reklama

Reklama

Cheongukui woopyeonbaedalbu

  • Jižní Korea 천국의 우편배달부 (více)

Obsahy(1)

Spolupráce korejské televizní stanice SBS a japonské TV Asahi dala vzniknout projektu "Telecinema", kdy každý ze sedmi natočených filmů byl napřed uveden do kin a následně pak vysílán v televizi. Jedním z filmů v rámci tohoto projektu je i "Nebeský pošťák".
Jae-joong je mladík, který má na starost doručování dopisů. Ne však obyčejných. Jsou to dopisy lidí, kterým zemřel někdo blízký a tím, že jim píší do Nebe, se snaží vyrovnat s bolestivou ztrátou. Ha-na truchlí nad smrtí svého milence a pošle mu velmi ostrý dopis, který ovšem Jae-joong odmítne doručit. Namísto toho nabídne Ha-nae, aby mu pomáhala. Tak začíná jejich fantastické dvoutýdenní dobrodružství. (JamieSmith)

(více)

Recenze (13)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Občas se ráda nechám dojmout. Načasování tohohle filmu bylo dokonalé. Možná, že jinak by hodnocení nebylo tak vysoké. Příběh je celkem jednoduchý. Pokud jde o ústřední dvojici, o ději se téměř mluvit nedá. Krátké příběhy lidí, kteří někoho ztratily, alespoň navozují pocit odehrávajícího se příběhu. Možná mé hodnocení nevyznívá zrovna dobře, ale tento film se mi opravdu líbil. Pro romantické duše mezi vámi mohu jen doporučit. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pomale plynoucí bohužel nezáživná jakás takás romatinka-neromantika vyplněna zbytečnou vatou, kterou třeba takové Šigofumi zvládlo mnohem lépe. Když si týden neumyjete vlasy, taky na dálku můžete zářit, ale zblízka vás po hlavě asi pohladí málokdo. Takhle vnímám tenhle speciál. Navíc Jaejoong tady předvedl herecké umění tak strašné, že by se za něj styděla i desetiletá holčička na školní besídce. Korejci to přece umějí lépe, tohle je jen fanservis pro fanoušky… ()

Reklama

vett 

všechny recenze uživatele

Příběh trošku jednodušší, ale nikoli plochý. Kim Jae Joong asi moc hereckého talentu nepobral, ale tady mi to přišlo naopak kuprospěchu věci - ta prkennost, jednovýrazovost a určitá chladnost se k postavě kterou hraje podle mě dokonale hodí. Ještě patnáct minut před koncem jsem byla hluboce uchvácena, bohužel konec mě donutil vystřízlivět, protože to co se v jiných filmech dokresluje jen v náznacích se tady divák dozví naplno a tím se násilně zbortí ta pracně budovaná atmosféra křehkého vztahu, který je odsouzen k zániku. Škoda přeškoda. Slabší čtyři, pro ty co mají odvahu to před koncem vypnout jsou ale velmi jasné:) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jeeeeeeeej......toto bol jeden z naj. romantických filmov, čo som videla za posledné dva roky. Úžasná hrejívá hudba, krásne zábery, ktoré vo vás vyvolávajú teplo. Príjemný hlavný hrdinovia. Záhadný poštár a roztopašné ale smutné dievča.Finále sa mi veľmi páčilo, keďže sme sa dozvedeli, čo sa s hlavnými hrdinami stalo. Jednoducho 100%. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Opět žasnu nad korejskou kreativitou a nápaditostí, jak dokáží natočit pěkný film na takovém nápadu. Nebeský pošťák jež nabídne truchlící dívce jménem Hana brigádu obnášející čtení dopisů a následně i napravování vztahů mezi zemřelými a živými, a to dokonce i za použití lží a podvodů. Jenže občas se do toho přimotají i věci osobní a jak dojde i na lásku, začnou se věci vzhledem k okolnostem značně komplikovat. Han Hyo-joo je tradičně výborná, o emotivnost a procítěnost nouze rozhodně není, Korejci v tomhle vynikají a tenhle kousek, ač není úplně dokonalý, v žádném případě nezklame, i když hlavní hrdina byl herecky jaksi nevýrazný. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama