Reklama

Reklama

Sing Lek Lek Thee Riak Wa… Ruk

  • Thajsko สิ่งเล็กๆ ที่เรียกว่า...รัก (více)

Obsahy(1)

Nam (Pimchanok Luevisetpaibool) je 14leté "ošklivé kačátko" s příliš tmavou pletí a velkými problémy se sebevědomím. Její tajnou láskou je Chon (Mario Maurer), velmi milý a oblíbený starší spolužák. Aby upoutala jeho pozornost, rozhodne se Nam změnit svůj vzhled k lepšímu, což se jí také podaří. Změna vizáže jí však, zdá se, přinese více potíží, než užitku - problémy s kamarádkami a přílišný zájem Chonova nejlepšího kamaráda. (BPetra)

(více)

Recenze (2)

BPetra 

všechny recenze uživatele

Existují stovky variací na téma ošklivého kačátka, co se proměnilo v krásnou labuť - ať už lépe či hůře provedené. V tomto filmíku sledujeme příběh mladé Nam, ve které by krasavici hledal vážně málokdo. Jakmile se ale zamiluje, rozhodně se pro svého vyvoleného udělat cokoliv, klidně i změnit svou vizáž. Jenže tento příběh je i o tom, že změna vzhledu vám nevyřeší všechny problémy s láskou... Příběh je skutečně jednoduchý, ale překvapivě působivý a naprosto roztomilý. Do poslední chvíle si vlastně nejste jisti, jak to skončí. Na konci ale nebudete zklamaní. Přestože má tento film pár "zádrhelů" (hercům to občas trochu ujede a konec je kýčovitý), rozhodně to není důvod k tomu, aby vás to odradilo od toho, ztrávit příjemné dvě hodinku u jednoho optimistického příběhu. Upřímně myslím, že některé americké romantické komedie tomu v mnoha ohledech nesahají ani po kotníky. Zkrátka - rozhodně doporučuji :) ()

Dubron 

všechny recenze uživatele

Thajsky blockbuster roku 2010. Cítíš patos jihokorejských romantických filmů, ztřeštěnost Japonců a to je promícháno se slušnou dávkou Bollywoodu. First love není moc dynamický, herci hrají poměrně špatně, námět je zcela neoriginální. ()

Reklama

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Premiéra proběhla 12. srpnana thajský Den matek, který se shoduje s narozeninami královny Sirikit. (Elyurias)

Reklama

Reklama